BIST 9.611
DOLAR 32,50
EURO 34,61
ALTIN 2.478,39
HABER /  GÜNCEL

Fatma Şahin göz yaşlarına hakim olamadı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, seçim sonrası sevinç gözyaşı döktü.

Abone ol

Gaziantep'te, AK Parti'nin resmi olmayan sonuçlara göre tek başına iktidar olması ve kentte oy oranıyla milletvekili sayısını artırması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül sevinç gözyaşı döktü. AK Partililer seçim zaferini kutlamaya devam ediyor.

FATMA ŞAHİN'İN SEVİNÇ GÖZYAŞLARI

AK Parti Gaziantep il binasına gelen milletvekili adayları ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, partililerle birlikte seçim sonuçlarını kutladı.

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep milletvekili Abdulhamit Gül ile Fatma Şahin, alınan başarılı sonuçları sevinç gözyaşları ile kutladı. Partililere seslenen Abdulhamit Gül, 1 Kasım seçiminde çıkan sonuçlarla halkın AK Parti'yi yeniden iktidara taşıdığını belirterek, "Allah razı olsun Ak Parti'yi yine milletimiz çok büyük destekle, tek başına iş başına getirmiştir. Biz sandık demokrasinin namusudur dedik, bu millet aziz namusu korudu ve korumaya devam edecek" dedi. Partililer de tek başına iktidara gelmenin sevincini havai fişek gösterisi ve davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı." dedi.