BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.439,33
HABER /  SEÇİM

Seçim sonuçları Ahmet Davutoğlu ne dedi?

Sandıkların büyük bir kısmının açılmasının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu Konya'da zafer konuşması yaptı.

Abone ol

Resmi olmayan sonuçlara göre yeniden tek başına iktidar olan AK Parti'de Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk zafer konuşmasını seçim bölgesi Konya'da yaptı.

İşte Davutoğlu'nun seçim konuşması....

Bizim inancımızda kültürümüzde komşular kardeşten azizdir.

Siz bize lazımsınız. Size ve milletime teşekkürü bir borç biliyorum. Bu zafer bizim değil bu zafer milletimizindir.

 Kusura bakmayın sizlere hiçbir zaman sırtımızı dönmedik, dönmeyeceğiz. Büyük meydanda Hazreti Mevlana’nın huzuruna gideceğiz. Ankara’da on binlerce kardeşimiz soğukta bekliyor. Sizlerle teker teker kucaklaşacağım. En zor zamanlarda yanınızdayız diye haykırdığınız için Allah sizden razı olsun.



"DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ"

Bugün demokrasimizin milletimizin zafer günü. Hepinizden Allah razı olsun. Aziz komşularım daha yolun başındayız. Sizlerle birlikte nice yollar kat edeceğiz. Allah bizi sadece bu dünyada değil güzel amellerle ahirette de komşu eylesin inşallah. Allah utandırmasın. Bugün zafer günü ama bugün tevazu günüdür. Zafer millete aittir. Allah bizi milletimizin huzuruna her zaman vakarla çıkarsın. Bugün de tek duamız allah utandırmasın demek olacak.

Bizde zafer sarhoşluğu yoktur, bizde dur durak yoktur.

 Sizlerin 7 Haziran'da başınızı öne eğmenizi isteyenler oldu. Ama siz bir davaya gönül vermiştiniz, bir ülküye baş koymuştunuz. AK Parti seçmenleri her zaman vakurdur, ağırbaşlıdır, sakindir ve her zaman kararlıdır. Bugün her zamankinden daha fazla komşularınızla selamlaşacak, kardeşlerinizle kucaklaşacaksınız. Hiçbir provokasyona, hiçbir tahrike kapılmayacaksınız.

Bizde zafer sarhoşluğu yoktur, bizde dur durak yoktur, bu geceden itibaren bütün AK Parti kadroları, her zamankinden daha diri, her zamankinden daha vakur şekilde yollarına devam edecek.