BIST 10.315
DOLAR 32,21
EURO 34,73
ALTIN 2.450,70
HABER /  SPOR

Keçeli resmen Trabzonda

Trabzonspor, bonservisini Denizlispor'dan aldığı Mustafa Keçeli ile sözleşme imzaladı.

Abone ol

Mustafa Keçeli, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp yönetim kurulu üyeleri Ahmet Uğur Zihni ile Serhat Akçay'ın hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 3 yıllığına bordo-mavili takımın renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Mustafa, imza töreninde yaptığı konuşmada, hedefleri olan bir takıma geldiğini belirterek, ''Trabzonspor, yaklaşık 1 yıldır benimle ilgileniyordu. Bu ilginin sonucu gelişen transfer görüşmeleri yaklaşık 3-4 gün önce sonlandı. Ben de Trabzonspor'un büyük hedeflerine katkı yapabilirsem çok sevineceğim'' dedi.

Serhat Akçay ise Trabzonspor'un bu sezon 3 cephede mücadele verdiğini vurgulayarak, ''Bu nedenle kadromuz geniş olmalı. Mustafa'nın da Trabzonspor'un hedeflerine ulaşmasına büyük katkı yapacağını düşünüyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun'' diye konuştu. Ahmet Uğur Zihni ise, Mustafa'nın gelişinin transferin bittiği anlamına gelmediğini kaydederek, ''Kulübümüz gerek gelen gerekse giden oyuncular bakımından aktif bir dönem geçiriyor. Asbaşkanımız halen görüşmelerini sürdürüyor. Her an bir gelişme yaşanabilir'' dedi.