BIST 10.657
DOLAR 32,14
EURO 34,90
ALTIN 2.433,16
HABER /  SPOR

Kazımı hırçınlaştıran neden

Kazım Kazım, Fenerbahçe’nin ele avuca sığmayan hırçın çocuğu. Son zamanlarda neden bu kadar agresif?

Abone ol

 Yetişme tarzına göre dünya umrunda değil, aklı bir karış havada. Takım Şampiyonlar Ligi’nde çok önemli bir maça hazırlanıyor. Hocası, sahada son taktik idmanını yaptıracak. Arkadaşları hazırlık yapıyor. Kazım, topu eline almış, cambazlıklar yapıyor. Takım sahaya çıkıyor,arkadaşları ısınırken o kameralara şov yapıyor.

Futbol onun dünyası. Topla oynamayı seviyor. Hocası soyunma odasında sahaya çıkacak on biri açıkladığı vakit, ismini duyunca seviniyor, yedekte kaldığını öğrendiği vakit, morali sıfıra iniyor.

Milli Takım’da iyi futbol oynadığı zaman, yürüyüşü değişiyor. Fenerbahçe’de oynamadığı zaman küsüyor. Aragones disiplini ön planda tutuyor. Kazım ise disiplinsizliği.. Çocuk ruhlu dedik ya...

DİSİPLİN ONA UYMUYOR

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe’deki hırçınlığının nedeni ise sakat Deivid’in iyileşmesi, formaya ortak olması. Yani, Deivid sakatken kafası rahattı. Kendisini zorlayan oyuncu olmadığı için ilk on birdeki forması garanti gibiydi.

Ama Brezilyalı iyileşip, gelince işler değişti. Kazım bunalıma girdi. Maçlardaki hırçınlığı, önce idmanlara yansıdı, sonra da maçlara. Forma savaşı, yedekte kalma korkusu Kazım’ı hırçın yaptı. Aragones’e göre sorun yok. İspanyol hoca, “Hak eden formayı giyer” diyor.