BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Başbakan gazeteci tokatladı

Başbakan, kendisini görüntüleyen foto muhabirine kızınca sokak ortasında gazeteci tokatladı.

Abone ol 1993 yılının Ocak ayında "kadife boşanmaya" kadar, Çekoslavakya'nın bir parçası haline Çek Cumhuriyeti'nde bugünlerde herkes Başbakan Mirek Topolanek'in sokak ortasında bir gazeteciye attığı tokatı konuşuyor.

Gazeteciler.com'un haberine göre Cumhurbaşkanı Klaus'un hükümet kurmakla görevlendirdiği Yurttaş Demokrat Partisi lideri Mirek Topolanek, zor günler yaşıyor. AB Dönem Başkanlığı ve muhalefetin eleştirileriyle bir hayli sıkıntılı günler yaşayan Topolanek'in, en büyük sorunu ise yaşadığı yasak aşk!

Kendisinden 21 yaş küçük aşkı!

Geçtiğimiz yıl Meclis Başkan Vekili Lucie Talmanova ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan ve bu ilişkiden bir erkek çocuğa sahip olduğunu kabul etmek zorunda kalan Topolanek, medyanın kopardığı fırtınaya rağmen yasak aşkıyla birlikte Prag sokaklarında görüntülenmişti.

Oğluyla birlikte yakalandı!

Tüm bu eleştirilere rağmen 21 yaşındaki sevgilisi Talmanova ile ilişkisini sürdüren Çek Başbakan, bu kez de oğlu Nicolas'ı gezdirirken yine Prag sokaklarında gazetecilere yakalandı. Muhabirlerin yoğun ilgisine rağmen Nicolas'la birlikte parti genel merkezine giden Topolanek, bir gazetecinin oğlu Nicolas'ı yakından fotoğraflamak isteyince çileden çıktı. Başbakan, oduvarna sıkıştırdığı foto muhabirini, görüntülendiğinden habersiz tokatladı.

Topolanek'i "skandallar Başbakanı" benzetmesi!

Bu görüntülerin Çek TV'lerinde yayınlanması muhalefet kadar sivil toplum örgütlerininde tepkisine neden oldu. Topolanek muhalifleri, Başbakan'ın skandallara karıştığı ve kendi özel sorunları nedeniyle ülke sorunlarıyla yeteri kadar ilgilenemediği gerekçesiyle istifasını istiyor.

İşte Başbakan'ın sokak ortasında gazeteci tokatlarken çekilen o görüntüleri;