BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Üzmez Müjde Arı sinirlendirdi

Müjde Ar açtı ağzını yumdu gözünü. Üzmez ve Adli Tıp'a verdi veriştirdi. Raporun kıza değil Üzmez'e verilmesi gerektiğini söyledi.

Abone ol

NTV'deki 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında son dönemin çok konuşulan iki olayı gündeme getirildi.

14 yaşındaki bir kıza 'cinsel istismar' suçlamasıyla tutuklanan ve bir kaç gün önce tahliye edilen yazar Hüseyin Üzmez'e tepki gösteren Müjde Ar, program sırasında kendisini tutamadı.

O ADAMIN SURATINDAN BELLİ

İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun, 14 yaşındaki kız çocuğu için “beden ve ruh sağlığının bozulmadığı” yönünde verdiği rapora da tepki gösteren Müjde Ar, "O adamın suratından belli, o Hüseyin Üzmez'in" diye konuştu.

RAPORU NİYE ÜZMEZ'E ALMAMIŞLAR Kİ

Ar, Üzmez'in pedofili hastası olmadığı sözlerine "Ne değil yahu?! Bayağı pedofili hastası. Raporu niye kızcağıza almışlar da buna almamışlar. Ne olduğunu öğrenseydik. Adli Tıp Kurumu'na hiç bir güvenim kalmadı. İnanılmaz bir kepazelik. 14 yaşında ergenleşmemiş bir insan, hemen 'Gel çocuğum gel' diyorlar. Kaşına gözüne bakıyorlar. 'Bunda hiç bir travma yok, hadi güle güle', ver raporu! Yahu o travma ömür boyu çıkacak o çocuktan. Böyle bir vicdansızlık olur mu? Bu raporu veren doktorun hiç mi evladı yok, hiç mi vicdanı yok? Ne acayip şey bu yahu?" dedi.

ÜZMEZ VE KARISI SANKİ KARPUZ ALMAYA GİTMİŞ

Ar, tahliye olduktan sonra Üzmez'in eşiyle birlikte kameralara yansıyan görüntüleri için de "Adam çıktı hapisten, yanında karısı. Sanki karpuz almaya gitmişler gibi duruyorlar! Ne pişkinlik kardeşim! Sen ne biçim kadınsın, ne acayip şeysin!" diye eleştiride blundu.

BU ADAM YA DELİ YA PEDOFİLİ HASTASI

Müjde Ar, "Bunu yatırmayacakları belli oldu işte. Adam ya deli, ya pedofili hastası, bir şey yani. Delilikten de yırtmasın da. İnanılır gibi değil!" diyerek konuşmasını sürdürdü. (Televizyongazetesi)