BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kayserispor kendi evinde galip

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Kayserispor, sahasında Kardemir Karabükspor'u 1-0 yendi.

Abone ol

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci haftasında kendi evindeki ilk karşılaşmasına çıkan Kayserispor, Karabükspor karşısında aldığı 3 puanın mutluluğunu yaşıyor.

Maç sonrası konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, ligin ikinci haftasında 6 puan toplamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Oyuncuların iyi mücadele gösterdiğini kaydeden teknik direktör Şota, "Rakip oyuncular da çok iyi mücadele ve organize oyun sergilediler. Çabuk ve kaliteli oyuncuları olmalarına rağmen iyi mücadele göstererek maçtan galip ayrıldı. Uzun toplar bizim stilimiz değildi ama çok güzel pozisyonlar oldu. Bundan sonraki karşılaşmalarda en iyi şekilde savaşarak puanları alacağımızı düşünüyorum. Futbolcularımı kutluyorum" dedi.

Kayserispor'un başarılı defans oyuncusu Serdar Kesimal ise, hedeflerinin lige iyi başlamak olduğunu belirterek, "Şu ana kadar 2 de 2 yaptık. Önümüzde Ankaragücü maçı var. Deplasmanda oynayacağımız karşılaşmadan da galip gelerek lige iyi şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

Beraberlik adına tüm riskleri göz aldıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyleyen Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise, "Sezonun ilk deplasmanında Kayseri'ye gelerek zorlu maça çıktık. Kayseri'de bizde iyi takımız ama beklemediğimiz bir anda çok ters bir toptan gol yememiz bizi demoralize etti. Oyunun ikinci yarısında elimizden geldiğinde beraberlik golünü bulma için tüm riskleri aldık. Açıkçası maçın başında aldığımız pozisyonları değerlendirseydik beraberlik alabilirdik. Kayserispor'u tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta biraz daha dikkatli olacağız ve eksikliklerimiz gidereceğiz. Girebileceğimiz her türlü riske girdik ancak yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik" ifadelerini kullandı.