BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kartallıya boğaz turları

Kartal Belediyesi Ramazan'da halkını boğaz turlarına çıkarıyor.

Abone ol

Kartal Belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Kartal da ve çevre ilçeden ramazan etkinliklerine katılan vatandaşlar için çevrelerini daha iyi tanımaları amacıyla Adalar ve İstanbul Boğazına her akşam gezi turları düzenliyor.

Kartal Belediyesi iftardan sonra her akşam düzenlediği birbirinden güzel ramazan etkinliklerinde; Çocuk oyunları, Hacivat Karagöz, şiir dinletileri, konserler, Semazen gösterileri ve söyleşilerin yanı sıra 300 kişilik tekne ile Boğaz ve Adalara geziler düzenlemekte, bu gezilere sivil toplum kuruluşları, Derneklerin yanı sıra vatandaşlarımızda yoğun ilgi göstermektedir.

Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar “Kentlilik bilinci oluşmasına katkı sağlayacağını umduğumuz bu tekne turları sayesinde Kartal da Boğazı ve Adaları görmeyen vatandaşımız kalmayacak.

Bu turlar sayesinde şehirlerini daha iyi tanıyan, ona sahip çıkan bir toplum olacağız. Bu güne kadar Şehit ve Gazi ailelerimizi, Bedensel Engelli vatandaşlarımızı, yaşlı vatandaşlarımız, personelimiz, muhtelif derneklerin yanı sıra gezimize katılmak isteyen binlerce insanımızı turlarla gezdirdik. Kartallı hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık Ramazan boyunca talep olduğu müddetçe bu gezilerimiz devam edecektir. Ayrıca Kartal da kültür sanat ve eğitim alanlarında her gün bir yenilik yapmaya devam edeceğiz” dedi

Başkan Dağlar fırsat buldukça tekne gezisine katılan vatandaşların uğurlamasına katılarak onlara iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler diledi.