BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İki arkadaş aynı kadını severse

Binbir Gece, önce "Ahlaksız Teklif"ti, şimdiyse "Arkaşımın Aşkısın" oldu.

Abone ol

Bir "ahlaksız teklif" ile başlayan ve her hafta milyonları ekran başına kilitleyen "Binbir Gece"de ortalık toz duman... Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci'nin oynadıkları, Tomris İncer, Metin Çekmez, Yonca Cevher Yenel ve Ergün Demir'in de önemli rollerini üstlendikleri "Binbir Gece"nin bu haftaki konusu şöyle:

Onur'un yeni bir şirket kurarak karşısına çıkması Şehrazat'ı şoke eder. Şehrazat projesini geri çekmek ister ama Burhan buna karşı çıkar. Jale'yi elinden kaçırdığı için Onur'a söz verdiği itiraf çekimini yapamayan Erdal korkulu anlar yaşamaktadır. Onur'un kendisinden habersiz şirket kurduğunu öğrenen Kerem öfke saçar. Kerem, ilk fırsatta Şehrazat'a aşkını itiraf eder. Ancak genç kadın bu itirafı hiç de hoş karşılamaz. Şehrazat ve Kerem'in baş başa görüştüklerini öğrenen Onur, büyük bir hayal kırıklığı içindedir.

Melek'ten istediği cevabı alamayan Zafer, Binyapı'yla yeni bir işe daha ortak olmak istemez. İki kalbi kırık âşık; Onur ve Zafer birlikte yurtdışına bir iş gezisine gider. Cansel'in Ali Kemal'den bebek beklediği haberi Füsun'da beklenmedik bir tepkiye neden olur. Füsun'un sağlığı hızla düzelir ancak Ali Kemal Cansel'i kaybetmenin üzüntüsü içinde kıvranır. Evdekilerden yine bir sır saklayan Gani, ofiste Şehrazat'la umduğu yakınlığı kuramaz. Şehrazat, Onur'la ortak yapacakları projeden çekilecek mi? Jale yakalanacak mı? Ali Kemal, Cansel'in izini bulabilecek mi? Onur'u sarsacak açıklama kimden gelecek? Tüm bu soruların cevabı bu gece "Binbir Gece"de