BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

19 bin YTLye lüks araba

Konforlu bir otomobilin bütün özelliklerini taşıyor. Fiyatı da uygun. Samandlar geldi...

Abone ol

İranlı Khodro Company (IKCO) firması tarafından üretilen ''Samand'' marka 375 otomobil, Türkiye'ye getirildi.'' İran'daki fabrikaya 2007 yılı için 3 bin araç siparişi verildi.

19 bin 990 bin YTL
Samand''ın Türkiye Distribütörü MYS Otomotiv'in Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Seskır,  "Ramazan Bayramı'nın ardından 19 bin 990 YTL'den satışına başlıyoruz'" dedi.

15 şehirde bayi ve servis ağı
Şükrü Seskır, ''Samand'' otomobili için şu ana kadar 15 şehirde bayi ve servis ağı oluşturulduğunu, diğer şehirler için bu konudaki çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

Otomobilde neler var?
Türkiye'ye gelen ''Samand''ın LX modelinde sürücü hava yastığı, ABS, klima, yarı elektrikli ön koltuklar, alarm, CD-MP3 çalar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektrikli camlar, çelik cant, elektrikli ve ısıtmalı aynalar, sis farları ve park mesafe sensörleri gibi her türlü güvenlik ve konfor donanımı mevcut  

Başka modeller de geliyor
Samand'ın yanı sıra 'Soren' ve 'Pars' modelleri de Türkiye'ye getirilecek. Yine doğal gaz ve LPG ile çalışan otomobiller de yakında Türkiye'de olacak. Gelecek sene de dizel motora sahip modeller satışa sunulacak.