BIST 9.994
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.431,65
HABER /  SPOR

Kartalda selam vermedin kavgası

Beşiktaş'ın dünkü idmanı öncesi Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot ile Gökhan Zan selam verme yüzünden tartıştı.

Abone ol

Siyah-beyazlıların dünkü idmanı öncesinde Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot ile yıldız futbolcusu Gökhan Zan arasında yaşanan kavga Ümraniye'de adeta şok etkisi yarattı.
Tesislere dalgın bir şekilde giren Gökhan Zan, Celal Kolot'a selam vermeden geçince Kolot'un çileden çıktığı öğrenildi.


Sinirler gerildi
Siyah - beyazlı yönetici, yıldız oyuncunun arkasından "Adam bir selam verir. Görmüyor musun burada bir yönetici var" kelimeleri üzerine Gökhan Zan "Kusura bakma Celal abi. Çok dalgındım. Sakatlıklar yüzünden moralim çok bozuk" yanıtını verdi. Bunun üzerine Celal Kolot genç oyuncuya ağır hakaretler içeren cümleler sarfetti. Gökhan Zan ise kendisine yöneltilen bu ağır cümlelere "Ne biçim konuşuyorsunuz. Bana bu şekilde hakaret edemezsiniz" diye yanıt vererek Celal Kolot'un üzerine yürüdü. Gittikçe alevlenen tartışmayı o sırada tesislerde bulunan görevlilerin engellediği bildirildi.


Demirören'den tepki
Daha sonra Ümraniye'ye gelen Başkan Yıldırım Demirören'in ortalığı sakinleştirdikten sonra hem Celal Kolot hem de Gökhan Zan ile bir görüşme yaptığı belirtildi. Demirören, Kolot'a "Ne yapmaya çalışıyorsun. Kulübü mü karıştırmak istiyorsun" diye tepki gösterdi.
Camiadan sızan haberlere göre bir kaç gün önce de bazı siyah - beyazlı futbolcuların Celal Kolot'u, tesislerde içtiği puro nedeniyle Tigana'ya şikayet ettikleri ifade edildi. Oyuncuların Tigana'ya "Tesislerin her tarafında Celal abinin içtiği puroların kokusu var. Biz sporcu insanlarız ve bundan çok rahatsız oluyoruz" dediği, bunun üzerine Fransız hocanın Celal Kolot ile görüşerek tesislerde puro içmemesini istediği kaydedildi.

Milliyet