BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.445,21
HABER /  SPOR

Fenerbahçe yıldızını arıyor

Sarı-lacivertli yönetimin kaliteli bir forvet bulması için Alex'in menajeri Figer'e tam yetki verdiği belirtildi.

Abone ol

Fenerbahçe yeni sezonun transfer çalışmaları için kolları erken sıvarken, yönetimden tam yetki alan Alex'in menajeri Juan Figer'in kaliteli bir forvet oyuncusu aradığı öğrenildi.

Sarı-lacivertli kulübün, Deivid ile yollarını büyük olasılıkla ayıracağı, menajer Figer'in yine Brezilyalı bir forvetin peşinde olduğu bildirildi.

Avrupa'da çeşitli temaslar yapan Figer'in, İstanbul'a dönüşünün bu nedenle geciktiği ve Alex'in imzasının büyük olasılıkla önümüzdeki hafta atılacağı ifade edildi.

Sol kanat oynuyor
Bu arada Brezilya'nın spor gazetelerinden Globo Esporte, Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun, gelecek sezon için Roberto Carlos'un transfer edilememesi olasılığına karşılık, Almanya'nın Hertha Berlin takımından Brezilyalı Gilberto da Silva Melo'yu istediğini ileri sürdü.

Globo Esporte'nin haberinde, defansın sol kanadına futbolcu arayan Fenerbahçe'nin, Roberto Carlos arzusunun geçmişi bilinen bir konu olduğunu yazarak, Teknik Direktör Zico'nun alternatif olarak Gilberto'yu da düşündüğü belirtildi.

'Teklif almadım'
Zico'nun sürpriz bir şekilde Gilberto ile ilgilendiğini yazan Brezilya gazetesi, yine de Fenerbahçe kulübünden henüz resmi bir teklif olmadığını kaydetti. Gilberto, Zico ve Moracy ile arkadaş olduğunu, ancak Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilenmesi konusunda hiçbir şey bilmediğini söyleyerek, "Şu anda Hertha Berlin'in oyuncusuyum. Arzum kulüp ile olan kontratımı tamamlamak" dedi.

Yusuf Kobal/Milliyet