BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.436,26
HABER /  SPOR

Kartala dünya çapında yıldız

Bir çok yıldız futbolcu ile temasa geçen Beşiktaş Barcelona'nın Brezilyalı oyuncusuyla prensipte anlaştı

Abone ol

Ligdeki son iki maçını kaybederek şampiyonluk yarışında geride kalan Beşiktaş’ta, bir yandan kalan haftaların hesabı yapılırken diğer yandan önümüzdeki sezonun transfer edilecek isimleri ile temasa geçildiği belirtildi.

PRENSİPTE EL SIKIŞTILAR

Siyah - beyazlı yönetimden bazı isimlerin yaklaşık bir aydır yaptıkları çalışma sonucu hem kariyerli hem de genç yeteneklerle temasa geçtiği öğrenildi. Son yıllarda defansta yaşadığı sıkıntıları bir türlü çözemeyen Beşiktaş’ta transfer görüşmelerini yapan yöneticilerden biri olan Mario Berk’in, İspanya’ya giderek Barcelonalı Edmilson ile görüştüğü ve prensipte el sıkıştıkları vurgulandı.

KASAYI ZORLAMAYACAK

Kulübü ile sözleşmesi haziran sonunda bitecek olan 31 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu ile yönetimin kulübün kasasını zorlamayacak bir parada anlaşıldığı belirtildi. Bu transferde son kararı ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın vereceği vurgulandı. Edmilson’un yanı sıra Beşiktaş’ın belirlenen mevkilere yapılacak olan transferlerle şimdiden görüşüldüğü belirtildi.

İSİMLER BELLİ

Yönetimin teknik heyetin raporu doğrultusunda Beşiktaş’a sol bek, oyun kurucu, stoper ve forvet transfer edileceği, daha önceden belirlenen bu isimlerle sezon biter bitmez masaya oturacağı ifade edildi.

DÜNYA ÇAPINDA İKİ YILDIZ

Beşiktaş’ın önümüzdeki sezon yapacağı transferlerin içerisinde dünya çapında iki yıldız futbolcunun da yer alacağı kaydedildi. Öte yandan Beşiktaş yönetimi Ertuğrul Sağlam’ın beğendiği Standard Liege’li Milan Jovanoviç’le önümüzdeki günlerde görüşme hazırlığı yaptığı bildirildi.