BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,17
ALTIN 2.247,19
HABER /  SPOR

Ziconun sözleri ateşledi

Başlar öne eğilmişti. Soyunma odasında suratlar asıktı. Devreye Zico girdi ve futbolcularına şu tarihi konuşmayı yaptı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin hocası Zico, soyunma odasına 1-0 geride giren futbolcularına, "Daha maça başlamadığınızı görüyorum. Haydi başlayın ve korkmayın" dedi..

'OYNANMAMIŞ SAYIYORUM'
Maçın ilk yarısını oynanmamış saydığını söyleyen tecrübeli hoca, "Çünkü siz maça başlamadınız. Şu ana kadar sahada olan benim futbolcularım değildi. İleri çıkamadınız, rakibi zorlayamadınız. Çünkü gözlerinizde daha önce hiç görmediğim korkuyu görüyorum. Sakın bu hataya düşmeyin. Sizin en büyük özelliğiniz kimseden korkmamanızdı. Sizden sahaya çıkıp, Fener gibi mücadele etmenizi istiyorum. Haydi maça başlayın" diye konuştu.

'KAYBEDECEK BİR ŞEY YOK'
Şampiyonlar Ligi'nde büyük işler yaptıklarını, bunun da sırrının kendilerine güvenmeleri olduğunu belirten Zico, "Kaybedecek bir şeyimiz yok. Hepinizi çok seviyorum. Ama mücadele etmeden kaybedersek bana bunu hiçbiriniz anlatamaz. Tek istediğim, varınızı yoğunuzu ortaya koymanız. Yenilseniz de sizinle gurur duymalıyım" dedi. Bu konuşmanın ardından hayata dönen F.Bahçeli futbolcular devleşirken, Chelsea, 'Kadıköy kurbanları' arasına katıldı.