BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.398,45
HABER /  GÜNCEL

Kartal şenliklerine buyrun

Kartal Belediyesi Yaz Şenliklerinde birbirinden ünlü sanatçılar yer alacak. Sürpriz programlar da var

Abone ol

Kartal Belediyesi Yaz Şenliklerinde Haziran ayında Emre Aydın, Funda Arar ve Mazhar Fuat Özkan Grubu Kartallılarla buluşacak. Sürpriz program ve sanatçıların Kartal turu, Temmuz ayında da sürecek.

Kartal Belediyesinin, yıl boyunca sürdürdüğü kültür, sanat, sağlık taramaları ve eğitim etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Yaz mevsiminin başlamasıyla etkinlikler de mevsime uygun biçimde açık havada konserler, sağlık taramaları ile kapalı mekanlarda düzenlenen eğitici, bilgilendirici seminer ve konferanslarla aralıksız sürecek.

Eğlenceyi, merkezde belli bölgeler yerine, ilçede yer alan 20 mahallenin merkez konumundaki cadde ya da alanlarına taşıyarak adeta “halkın yaşadığı yerlere” götürmeyi ilke edinen Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, hazırlanan Gezici Eğlence Tır’ıyla her gün bir başka mahallede Konserler, Palyaço, Uzun Adam İllüzyon ile çocukların katılımıyla yapılan çeşitli yarışmalardan oluşan zengin içerikli programlarla halka eğlenceli ve neşeli saatler yaşatmayı amaçlıyor. Başkan Dağlar, Haziran ayı süresince arka arkaya yapılacak temel atma ve açılış törenlerinde, ünlü sanatçıları Kartal’da sevenleriyle buluşturarak bir yandan hizmet zincirine yeni halkalar eklerken, diğer taraftan da konserlerle halka eğlenceli ve neşeli saatler yaşatacak.

Haziran ayında aralıksız sürecek program takvimi aşağıda sıralanmıştır. Bu programlardan en önemlilerinden söz etmek gerekirse; 10 Haziran 2007 Saat: 21.00’da, Esentepe Mah. Bulvarspor Stadında, gençlerin yeni gözdesi Emre Aydın Konseri, 16 Haziran 2007 Cumartesi Saat: 18.00’da Kartal Meydanı’nda Belediye Hizmet Binası ve Otopark İnşaatı Temel Atma Töreni ve Funda Arar Konseri, 24 Haziran 2007 Pazar Saat:21.00’da Kartal Meydanı’nda Sünnet Şöleni ve Mazhar Fuat Özkan Konseri düzenlenecek.

Yaz Şenlikleri Temmuz ayında da yine sürpriz program ve konserlerle devam edecek.