BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,82
ALTIN 2.421,12
HABER /  GÜNCEL

Şimdi yaz okulu zamanı

Avcılar Belediyesinin geleneksel olarak Agua Marine iş birliği ile düzenlediği Yaz Spor Okulu günleri başlıyor

Abone ol

Avcılar Belediyesinin her yaz geleneksel olarak Agua Marine iş birliği ile düzenlediği Yaz Spor Okulu günleri başlıyor. Her yıl büyük ilgi gören yaz okulunun bu yıl 3 dönem halinde yapılacağını belirten yetkililer, birinci döneminin 25 Haziran-20 Temmuz, ikinci döneminin, 23 Temmuz ile 17 Ağustos 3. dönemin ise 20 Ağustos 31 Ağustos günleri arasında yapılacağını ifade ettiler.

Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Avcılar’ın küçük Yıldızlarına, liderlik, takım ruhu ve kendisine özgüveni kazandırmak amacıyla her yaz düzenlenen yaz spor okulunda öğrencilere yönelik destekleyici bir program izlendiğini belirten Avcılar Belediyesi yetkilileri, “Yaz okulumuzda, öğrencilerimizin örnekleyebilecekleri, lider, doğru karakter özelliklerine sahip genç ve uzman eğitmenlerle birlikte yarattığımız dinamik, huzurlu, coşkulu, sevgi dolu ve eğlenceli ortamlarda onlara kendilerini pek çok alanda geliştirme fırsatı sunarken, iyi dinleme, sempatik olma, kendini doğru ifade etme gibi özellikleri de kazandırmaya çalışmaktayız” dediler.

09-16 yaş arası çocukların kabul edildiği yaz okulunda Basketbol, futbol, tenis, voleybol, jimnastik, yüzme ve zihinsel oyunların yanı sıra servis ve yemek olduğunu da belirten yetkililer, “Avcılar Belediyesi ile Aqua Marine işbirliği ile düzenlediğimiz Yaz okulumuzun öncelikli amacı, spor geçmişi ve fiziksel özellikleri nasıl olursa olsun, her çocuğumuzun “gerçek sporcu” özellikleri geliştirmesine yardımcı olmaktır” şeklinde konuştular.
Tüm dünyanın kabul ettiği normlar içerisinde yaş guruplarının yapabileceği spor programlarının belirlendiğini de ilave eden yetkililer, yazın tatile gidemeyen çocuklarımıza en iyi eğitimi verdiklerini ifade ettiler.