BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.439,86
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karakoyunlu çocuklara park sürprizi

Iğdır'ın Karakoyunlu Belediyesi tarafından yaptırılan çocuk ve dinlenme parkı hizmete girdi.

Abone ol

Belediye Başkanı Ziyat Ali Deliktaş, yaptığı açıklamada bununla birlikte dördüncü parklarını hizmete açtıklarını söyledi.

Dinlenme parkının hayırsever H. Ekber Uyumuş'un çocukları tarafından belediyeye hibe edilen arsanın üzerin yapıldığını ifade eden Deliktaş, çocuk parkının arsasını da yine hayırsever H. Penah Yıldırım tarafından bağışlandığını söyledi. Deliktaş, "Bu iki hayırsever vatandaşımızın belediyemize hibe ettikleri yerlerin değeri en az 150 bin TL'dir. Bu vatandaşlarımız bize güven duyarak bu kıymetli arsalarını belediyeye hibe ettiler.

Bizde belediye olarak bu emanetleri mukaddes bilerek sahip çıkıyoruz ve ilçemize yeşil alanlar, parklar, çocuk parkları yaparak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu kıymetli arsaları halkımızla ikili ilişkileri sıcak tutarak ilçemize kazandırıyoruz. Merhum H. Ekber Uyumuş'un varislerine ve H. Penah Yıldırım'a ilçemize katıklarından dolayı Karakoyunlu adına minnettarlığımızı sunuyoruz. Ayrıca lise yapımı için Ahmet Ali Dönmez'in çocukları 5 dönüm yeri belediyemize hibe ettiler.

Merhum H. Muhammed Dönmez'in çocukları da bir dönüm arsayı cami yapımı için belediyemize hibe etmişlerdir. Bizlere güvenerek on binlerce liralık mülkiyetlerine belediyemize hibe eden bu hayırseverlerin güvenlerine layık olarak bu yerleri değerlendiriyoruz. Bu hayırsever vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.