BIST 10.159
DOLAR 32,14
EURO 35,10
ALTIN 2.473,72
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Vali'den başarılı öğrencilere ödül

Abdullah Ata ve Yusuf Ergi öğretmenleri ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer'le birlikte Vali Bülent Kılınç'ı ziyaret etti.

Abone ol

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda Düzce birincisi olan Abdullah Ata ve Yusuf Ergi öğretmenleri ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer'le birlikte Vali Bülent Kılınç'ı ziyaret etti. Başarılı olan öğrencilere Vali Bülent Kılınç tarafından hediye verildi.

Geçen hafta sonuçları açıklanan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda birinci olan FEM Dershanesi ve Özel Yunus Güner Anadolu Lisesi öğrencileri Abdullah Ata ve Yusuf Ergi, Vali Bülent Kılınç'ı ziyaret etti. Öğretmenleri ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ile birlikte Kılınç'ı ziyaret eden öğrenciler, sınava girecek öğrencilere düzenli çalışın uyarısında bulundu. Öğrenciler, "Bu başarımızda öğretmenlerimizin katkısı çok önemli. Okula başladığımız günden itibaren düzenli çalışmaya devam ediyoruz. Sınava girecek arkadaşlara düzenli çalışmayı tavsiye ediyoruz" dedi.

FEM Dershanesi Müdürü Ali Besler de başarılı olan öğrencilerin sınav maratonu sırasında hangi eğitimden geçtikleri hakkında bilgi verdi.
Konuşmaların ardından Vali Bülent Kılınç tarafından öğrencilere ve öğrencilere başarılarından dolayı hediye verildi.