BIST 10.222
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.466,55
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ardahan başarısızlığı haketmiyor

Kaya, düzenlediği basın toplantısında üniversite sınavlarında Ardahan’ın sonunculuğu hak etmediğini söyledi.

Abone ol

Türkiye Partisi Ardahan İl Başkanı Aşkın Kaya, partisinin il başkanlık binasında düzenlediği basın toplantısında üniversite sınavlarında Ardahan’ın sonunculuğu hak etmediğini belirterek büyük tepki gösterdi ve “Sorumlular derhal istifa etmeli” dedi.

Kaya, parti yönetimiyle birlikte düzenlediği basın toplantısında Ardahan’ın yıllardır üniversite sınavlarında sonuncu olduğunu ve bir türlü bunun değişmediğini, Ardahan halkının da bunu hak etmediğini belirterek, yetkililerin istifasını istedi.

Kaya, “Ardahan’ın artık üniversite sınavlarında sonuncu olmasını istemiyoruz. Ardahan biran önce bu kötü kaderini değiştirmeli. Bu konuda sorumlular görevlerini yapamıyorsa istifa etmeliler.” dedi.
Türkiye Partisi olarak bu olayın peşini bırakmayacaklarını kaydeden Kaya, “Biz parti olarak bu işin peşini bırakmayacağız. Bedeli ne olursu olsun Ardahan’ın bu konuda eksikliklerini gündeme getireceğiz. Her türlü sorunu kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ramazan Korkmazın sözünü hatırlatan Kaya “Bir yemeğe yürüyenler, bugün nerede?’’ o zaman biz öyle bir olaya imza attık, doğrudur. Fakat bugün aynısını yapmış olsaydık, siyasi şov yapıyor derlerdi” şeklinde konuştu.