BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,15
ALTIN 2.468,68
HABER /  GÜNCEL

Bu otobüse kaç öğrenci bindi? (video)

Adana'da 6. Kolordu Komutanlığı'na gezmeye giden lise öğrencileri bakın kaç kişilik otobüse bindiler?

Abone ol

İsmet İnönü Endüstri Meslek Lisesi öğretmenleri 6. Kolordu Komutanlığı'nı tanıtmak amacıyla öğrencileri komutanlığa götürmek istedi.

Bunun için Adana Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Müdürlüğü'nden otobüs istendi. Tahsis edilen otobüs yaklaşık 150 kişi alıyordu ancak otobüse tam 225 kişi bindi.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

Otobüsü tıka basa dolduran öğrencilerin çoğu ayakta ve adeta cama yapışmış bir halde yolculuk yaptı. Camları açık olan otobüsten dışarı sarkan öğrenciler ise tehlikeye aldırmadı. Komutanlığı gezip okula tekrar döndükten sonra araçtan inen öğrenciler, zorlu bir yolculuğu kazasız atlattı. Öğrenciler aracın içerisinde sıkışık bir vaziyette seyahat etmek zorunda kaldıklarını, tek araç olduğu için bütün öğrencilerin bir araca sıkıştırıldığını söyledi.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ NE DEDİ?

Bir kız öğrenci ise düşmemek için cam kenarından eliyle tuttuğu için elinin kızardığını, çok zor bir yolculuk yaptıklarını kaydetti. Bu arada öğrencilerin kameralara konuştuğunu gören öğretmenler ise öğrencileri zorla okul bahçesine sokmaya çalıştı. Otobüs şoförü ise aracın 150 kişilik olduğunu ancak 225 öğrencinin bindirildiğini belirterek, "Araca bu kadar öğrenci sığar mı bilmem ama öğrenciler üst üste geldi. Bana götür dediler ben götürdüm" diye konuştu.