BIST 10.320
DOLAR 32,16
EURO 35,12
ALTIN 2.466,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

AK Parti Tunceli'de kan değişimi

AK Parti Genel Merkezi tarafından Tunceli'de görevden alınan dört ilçe başkanı yerine yeni isimler atandı.

Abone ol

AK Parti Tunceli İl Başkanı Cihan Açıkgöz yaptığı açıklamada, partinin Pülümür İlçe Başkanlığı'na emekli memur Mehmet Yıldız, Mazgirt İlçe Başkanlığı'na emekli öğretmen İsmet Keskin, Ovacık İlçe Başkanlığı'na 2004-2009 yılları arasında AK Parti Ovacık İl Genel Meclisi üyeliği yapan Turan Kılıç, Pertek İlçe Başkanlığı'na ise İl Genel Meclis Üyesi Hamit Sağlıyan'ın ilçe başkanı olarak atandığını belirtti.

Açıkgöz, "Hizmet etmek aşkıyla yola çıkan AK Parti, Tunceli'de de aynı düşüncelerle çalışmalarına devam etmektedir. Tunceli'de bugüne kadar ciddi yatırımlara ve hizmetlere imza atan AK Parti, bundan sonra da bu yatırım ve hizmetlere devam ediyor. Tunceli'de bugüne kadar bir türlü gelmeyen yatırımlar bugün hizmete başlamıştır.

Bir üniversite, duble yol, sıcak asfalt, fen lisesi, Anadolu liseleri, okullar, sağlık alanındaki hastaneler ve sağlık ocakları, yollar, içme suları bir bir hizmete açılmış ve yeni yatırımlar da devam etmektedir. Yeni ilçe başkanlarımız il başkanlığımızla beraber ilçelerimize hizmet etmeye ve sorunlarımızı bir bir çözmek için çalışmalarına devam etmektedirler" dedi.