BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Karadayı 97. bölüm Turgut'un kaderi Mahir'in elinde

Karadayı yeni bölümde nefesler kesilecek. Savcı Turgut'u eline geçiren Mahir neler yapacak? Mahir Turgut'a gerçekleri söylettirebilecek mi?

Abone ol

Karadayı yeni bölümde nefesler kesilecek. Savcı Turgut2u eline geçiren Mahir neler yapacak? Mahir Turgut'a gerçekleri söylettirebilecek mi?

Turgut'un elini kolunu sallayarak çıkması Mahir'in kanına dokunmuştur. Kuralına uygun bir şekilde gerçekleri ispatlayamayacağına emin olmuştur. Feride'nin uyarılarını dinlemeye ne sabrı ne de gücü kalmıştır. Ne olursa olsun Turgut'a gerçekleri itiraf ettirmeye kararlıdır. Elinde silahla Turgut'un kapısına dayanır. Mahir, Turgut'u konuşturabilecek midir?

screen-shot-2015-02-09-at-9.35.22-am.png

Turgut, Mahir'i çok iyi tanımaktadır ve bir adım önde olmak için ince bir plan yapmıştır. Belgin de ona yardım edecektir. Turgut ve Belgin planlarını gerçekleştirebilecek midir?

screen-shot-2015-02-09-at-9.35.29-am.png

Mahir'i her taraftan sıkıştırıp can evinden vurmaya kararlı olan Turgut'un başka bir planı daha vardır. Belgin'in Kütük Nail'i ikna etmesini sağlamıştır. Nail Nazif'le ilgili planlarını gerçekleştirebilecek midir?

screen-shot-2015-02-09-at-9.35.38-am.png


Seyis'e hayır diyen İlknur çok kötüdür. Songül ablasının halini görünce nedenini öğrenmek için ablasını zorlar. İlknur babası ve abisini çiğneyip bir kabadayı ile evlenemeyeceğini kız kardeşine anlatır. Acı içindedir. Çünkü Seyis'e aşıktır. Songül itiraz eder. Ne olursa olsun aşkının peşinden koşmasını ister. Songül İlknur'u ikna edebilecek midir?

KARADAYI'DA 96. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Karadayı 96. Bölüm'de Turgut ve Mahir'in yüzleşmesi devam etmektedir. Mahir Turgut'un üstüne ne kadar giderse gitsin Turgut Korkut olmadığını açıklamaz. Bu durum Mahir'i çileden çıkartır. Karadayı yeni bölümde izleyici asıl şaşrıtan ise Belgin ve Turgut'un ortak çıkması olacaktır.

İşte Karadayı son bölümde yaşananlar:

Karakolda Turgut'u gören herkes büyük bir şok yaşamaktadır. Turgut, Mahir ve diğerlerinin bütün zorlamalarına karşılık kendisini Korkut Ölmez olarak tanıtır. Ona göre bu öldürücü bir benzerlikten başka bir şey değildir. Mahir kendisini Korkut Ölmez olarak tanıtan Turgut'un yalan söylediğini ispatlamaya çalışacaktır. 

KARADAYI 96. BÖLÜM MAHİR'İN DELİYE DÖNDÜĞÜ SAHNE



Turgut'u gören Mahir deliye döner ve boğazına sarılır. Israrla Korkut yalanının ortaya çıkmasını ister ama Turgut bu yalanı sürdürmeye niyetledir. 

screen-shot-2015-02-02-at-1.12.24-pm.png

Feride, Yasin ve Kemal ona yardım ederler. İşe parmak izi kontrolüyle başlarlar ama Turgut gizlendiği dönemde dersine çok iyi çalışmış ve bu karşılaşma anı için büyük hazırlıklar yapmıştır. Mahir ve Feride Turgut'un yalan söylediğini ispatlayabilecek midir?

screen-shot-2015-02-02-at-1.12.36-pm.png


Gün geçtikçe Seyis'e daha çok bağlanan İlknur, Seyis'in davetini kabul eder ve yaşadığı çiftliğe gider. Çiftlikte gördükleri karşısında büyük hayal kırıklığına uğrar. İlknur Seyis'in bir kabadayı olduğunu öğrenmiştir. Bu durum İlknur Seyis ilişkisini nasıl etkileyecektir.

screen-shot-2015-02-02-at-1.12.43-pm.png
Mahir'in Turgut'un yaşadığını ispatlamak için araştırma yaptığını duyan Belgin ona yardım eder. Belgin sayesinde Turgut'un babasının adresine ulaşan Feride ve Mahir Turgut'u köşeye sıkıştırdıklarını düşünmeye başlamışlardır. Bu sırada Mahir'e olan aşkını bile isteye açık etmeye başlayan Belgin kendisine yeni bir iş ortağı bulmuştur. Belgin'in sır gibi sakladığı yeni ortağı Turgut'tur.

KARADAYI'DA NELER OLDU?

Karadayı'nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümü yine çok heyecanlı. Mahir için emir gelmiştir, kabadayılar Mahir'i öldürmek için masaya oturmuşlardır. Bu iş için Orhan seçilir

Kabadayıların Mahir'i tek başına kıstırıp öldürmeye çalışacağını öğrenen Nazif ve Dalyan onu yalnız bırakmamıştır. Mahir'in bütün sevenleri desteğe gelmiştir. Babasını arkasında dağ gibi dururken görün Mahir çok mutlu olmuştur. 

screen-shot-2015-01-26-at-9.42.00-am.png

Sonunda Nazif Mahir'i affetmiştir. Mahir'in sürekli gücüne güç katıyor olması kabadayıları çileden çıkarmaktadır. Artık Mahir'i ortadan kaldırmak zorundadırlar, bunun için de Orhan'ı kullanmaya karar verirler.

screen-shot-2015-01-26-at-9.41.43-am.png

Orhan'dan Mahir'i öldürmesini isterler. Orhan kabadayılarla eşit koşullarda masaya oturabilmek için Mahir'i öldürmeyi kabul edecek midir?

screen-shot-2015-01-26-at-9.41.34-am.png

Turgut'u karşısında gören Necdet ilk şoku atlatmıştır. Turgut Necdet'e ihanetinin bedelini ödemek zorunda olduğunu söyler. Necdet, Turgut'un teklifini kabul edecek midir? Turgut'un asıl amacı nedir? Necdet'le görüştükten sonra planını uygulamaya geçen Turgut adliyeye gider ve Feride'nin karşısına çıkar. Bambaşka bir kimlikte sıradan bir vatandaş gibi Feride'ye yaklaşır. Feride onu gördüğünde büyük şok yaşar. Bu karşılaşma sonunda Turgut Feride'ye çok önemli belgeler verir. Feride artık Seyit cinayetiyle ilgili bütün gerçekleri öğrenmiştir. Sevdasının eli kanlı bir katil olduğunu öğrenen Feride deliye döner. Sevdası ve kendini adadığı adalet arasında sıkışıp kalır. Feride Mahir'i adalete teslim edecek midir?