BIST 9.916
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.432,05
HABER /  DÜNYA

IŞİD son durum baltayla şok infaz!

IŞİD son dakika haberlerine göre Örgüt vahşeti bu kez 60 yaşındaki bir adamın hayatına mal oldu İŞİD yaşlı adamın kafasını baltayla kesti

Abone ol

IŞİD son durumu gitgide vahşeti arttırarak infazlarına devam ediyor Örgüt son olarak 60 yaşlarında bir adamı kafasını baltayla keserek hunharca öldürdü.

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD), Rakka yakınlarında bir köyde gerçekleştirdiği infazın görüntülerini paylaştı.

IŞİD'İN İNFAZ GEREKÇELERİ (!)

Ürdünlü pilot Muaz Safi El-Kesasibe'yi bir kafesin içine hapesederek ve yakarak öldüren IŞİD, daha sonra eşcinsel olduğu iddiasıyla bir adamı da 7 katlı binadan atarak öldümüştü. Son olarak kafasını kestiği 60 yaşındaki adamı ise 'büyü' yaptığı gerekçesiyle infaz etti.

isid-60-yasindaki-adamin-kafasini-kesti.jpg
 

IŞİD'in yayınladığı fotoğraflarda, infazı televizyon izler gibi seyreden onlarca insan görülüyor. 60 yaşlarındaki adam, IŞİD üyelerince infaz edileceği alana götürülüyor.

isid-1.jpg

isid2.20150209152421.jpg

EŞCİNSEL OLDUĞU İDDİASIYLA ADAMI İNŞAATTAN ATTILAR

IŞİD, Suriye’nin Rakka kentinde bir kişiyi eşcinsel olduğu iddiasıyla yüksek katlı bir binadan aşağı attı. IŞİD sosyal medya hesaplarından Rakka kentinde eşcinsellik ile suçladıkları kişinin yüksek bir binanın tepesinden atıldığını gösteren fotoğraflar yayınlandı.

escinsel-isid-3.jpg 

2-escinsel-isid-2.jpg 
IŞİD’ın kontrolünü Özgür Suriye Ordusu’ndan aldığı Rakka kentinde meydana gelen olayda, infaz gerçekleştirilmeden önce halka bu tür suçların şeriat hükümleri gereği uygulandığının anlatıldığı kaydedildi.

1-escinsel-isid-2.jpg

Örgüt, son dönemlerde kontrol ettiği bölgelerde kafa kesme, kurşuna dizme ve insanları yüksek binalardan atma şeklinde birçok yöntem kullanıyor. IŞİD militanları geçtiğimiz haftalarda da Musul'da iki kişiyi eşcinsel oldukları gerekçesiyle yüksek bir binanın tepesinden atarak öldürmüşü.

 IŞİD ÜRDÜNLÜ PİLOTU BÖYLE YAKMIŞTI- İZLEMEK İÇİN PLAYER'A TIKLAYINIZ