BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karabük Valisi halk gününde dert dinledi!

Karabük Valisi İzzettin Küçük, halk günü kapsamında vatandaşların sorunlarını dinledi.

Abone ol

Halk günü kapsamında Vali ile görüşme talebinde bulunan vatandaşlar, sorunlarını Vali İzzettin Küçük'e ilettiler. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen programda SYDV Müdürü Mustafa Ateş ve İŞ-KUR Müdürü Feridun Karataş da hazır bulundu.

Ziyarette vatandaşlarla yakından ilgilenen Vali Küçük, dile getirilen sorunları not alarak ilgili daire müdürlerince konunun takip edilerek, en kısa sürede sonuçlandırılmasını istedi.

Halk günü uygulaması ile vatandaşın her konuda şikayet ve önerilerini ilk ağızdan dinleme fırsatı bulduklarını ifade eden Vali İzzettin Küçük, kamu hizmetlerinin sunulması konusunda, vatandaşların temenni, şikayet ve sorun ile ihtiyaçlarının birinci derecede ve en üst düzeyde tespitini ve takibini yaparak, sonuçlandırmak istediklerini belirtti.

Sorunları bire bir vatandaşlardan dinlediklerini ifade eden Vali Küçük, "Vatandaşlarımızın görüş, öneri ve sorunları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İl genlinde mevcut bütünlüğün korunması ve geliştirilmesi, kamu tarafından verilen hizmetlerin vatandaşlarımıza daha rasyonel, daha verimli, daha şeffaf, daha hızlı ve daha etkin bir şekilde sunulması çerçevesinde bu tür toplantılarımızı periyodik zamanlarda yapacağız.

Tabii ki bu tür toplantıların dışında bizim kapımız her zaman vatandaşlarımıza açıktır. İstedikleri zaman bizlerin yanına gelerek sıkıntılarını ve sorunlarını iletebilirler" dedi.

Düzenlenen halk gününe katılan 20'ye yakın vatandaş görüşme bitiminde Vali Küçük'e teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.