BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,84
ALTIN 2.391,87
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Evren Belediyesi'nden tesis atağı

Uzun süredir kapalı halde duran ve mahkemelik olması sebebiyle devir alınamayan Sosyal Tesisler; Evren Belediyesi tarafından işletilmeye başlandı.

Abone ol

Geçtiğimiz dönem ihaleyle özel işletmeye verilen sosyal tesisler, şartların yerine getirilmemesi, taahhütlerin ve yatırımların yapılamaması ve ihalede oluşan bazı anlaşmazlıklar sebebiyle Başkan Keskin tarafından inceletilmiş ve mahkemeye verilmişti.

Yaklaşık bir yıllık bir hukuki süreçten sonra tesisleri devralan Başkan Nedim Keskin, vatandaşın talepleri doğrultusunda Sosyal tesisleri kendi imkanlarıyla işletmeye karar verdi, yapılan düzenleme ve tadilatla birlikte Otel & Restaurant şeklinde hizmete giren Sosyal tesisler'de menüler ağırlıklı olarak yörenin lezzetlerinden ve Hirfanlı Barajında avlanan balık türlerinden oluşacak.

İşletme için dışardan eleman teminine gitmeyen Keskin, belediyenin maddi sıkıntılar yaşaması sebebiyle mümkün olduğunca masrafları minimize etmeye çalıştıklarını bu sebeplede belediye personelinde konuya yetkin kişilerle hizmet sunacaklarını belirtti.

Ayrıca restaurantın hemen üstünde ise bir mini otel bulunmakta ve ziyaretçilere hizmet vermekte.