BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.390,58
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ataşehir'de engelliler kreşi açıldı

Ataşehir Belediyesi Rotary Engelliler Kreşi, gerçekleştirilen bir törenle hizmete açıldı.

Abone ol

Açılışa Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, birim müdürleri ile Rotary yönetim çevresi katıldı.

Ataşehir Belediyesi Rotary Engelliler Kreşi törenle hizmete açıldı. Açılışa Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, birim müdürleri ile Rotary yönetim çevresi katıldı.

2009 yılının Mart ayında temelleri atılan, Ataşehir Belediyesi’nin Rotary Kulüpleri ile işbirliği içinde hayata geçirdiği Engelliler Kreşi’nin, açılış töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan: “Başkanımız Battal İlgezdi bu projeye çok önem veriyor. Bugün bu açılış töreninde bulunamadığı içinde üzüntülerini sizinle paylaşmamı istedi. Ataşehir Belediyesi’nin engellilerle ilgili hizmetleri bununla sınırlı olmayacak. Devamını da getireceğiz. Belediye olarak çalışmalarımızda engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.

Rotary Kulüpleri temsilcileri de Engelliler Kreşinin açılışından büyük mutluluk duyduklarını vurgulayarak, destek veren herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından kreş kurdela kesilerek açıldı.