BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Spor Kocaeli'nde her yere yayılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, KASKF Başkanı Murat Aydın ile yönetimini kabul etti.

Abone ol

Kocaeli’nde sporu tabana yaymak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nin her köşesine spor sahaları yapıyoruz ve sporu kentin her köşesine yayıyoruz’’ dedi.

KASKF’TAN BAŞKAN’A ZİYARET

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Murat Aydın ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, kısa süre önce yapılan genel kurulda güven tazeleyen Aydın ile yeni yönetimine başarılar diledi. Aydın ile yönetimine ‘’Hayırlı olsun’’ dileklerini ileten Başkan Karaosmanoğlu, yeni dönemde de aktif ve verimli çalışmalar beklediklerini dile getirdi.

AMATÖR RUHLA ÇALIŞMALIYIZ

Kocaeli’nde sporun tabana yayılması için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sporu tabana yayarsak gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutabiliriz. Bu çalışmalarda amatör ruh çok önemli. Sporu sadece futbol olmaktan çıkarıp, tüm spor dallarını tabana yaymalıyız. Diğer spor dallarının gelişmesine de önem vermeliyiz’’ ifadesini kullandı.

TESİSLEŞME ZENGİNİ OLDUK

Kocaeli halkıyla yaptıkları yürüyüşlere her geçen hafta yeni spor tutkunlarının eklendiğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Çok sayıda spor sahaları, okullarımızın bahçelerine spor salonları, basketbol ve voleybol alanları yapıyoruz. Tesisleşme açısından Türkiye’nin en geri kalmış iliyken, yaptığımız çalışmalarla şu anda ön sıralardayız. Şimdi köylerimizde bile spor sahaları yapıyoruz. Kocaeli’nin her köşesine spor sahaları yapıyoruz ve sporu Kocaeli’nin her köşesine yayıyoruz. Kocaeli’nde kafası, gönlü yorulanlar için artık dinlenebilecekleri çok yer var. Spor yapan insanın hem akıl, hem beden, hem de ruh sağlığı yerinde olur’’ şeklinde konuştu.

AMATÖRDEN BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Kocaeli’nde Büyükşehir’in amatör spor kulüplerine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden KASKF Başkanı Aydın, yeni dönemde sporun tabana yayılması için çalışacaklarını aktardı. ‘’Sporu ne kadar sevdiğinizi ve kent geneline yaymak istediğinizi iyi biliyoruz’’ sözleriyle Başkan Karaosmanoğlu’na seslenen Aydın, ‘’Gençlerimizin eğitimlerini sürdürmelerinin yanı sıra spor yapmalarını da istiyoruz. Amatör kulüplerimize tesisi ve malzeme yardımları yapıyorsunuz, her türlü malzemeyi veriyorsunuz. Biz de size ve Kocaeli’ne layık olmaya çalışacağız’’ açıklamasını yaptı.