BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.395,33
HABER /  GÜNCEL

Kanser olmadığına sevinmişti ama

Üç gün önce kanser olmadığını öğrenmişti. Sevinci kısa sürdü 31 yaşındaki Özlem Dönmez'in.

Abone ol

Antalya'da 4 kişinin ölümü, 25 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan servis minibüsü kazasında yaşamını yitirenlerden 31 yaşındaki Özlem Dönmez'in, geçen hafta göğüs kanseri şüphesiyle hastaneye gittiği, patoloji sonuçlarına göre kanser olmadığını öğrenince büyük sevinç yaşadığı ortaya çıktı. Dönmez'in ölümü, mesai arkadaşlarının acısını ikiye katladı.

Metin Güner'in kullandığı 07 BKE 06 plakalı servis minibüsü, dün saat 17.00 sıralarında Kemer İlçesi'ndeki 5 yıldızlı Katamaran Resort Otel'in personelini Antalya'ya getirmek üzere yola çıktı. 20 dakika sonra Beldibi Beldesi'ndeki Akyarlar Tüneli'ni geçen minibüs, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak uçuruma uçtu. 30 metrede ağaçlara takılı kalan minibüsteki otel çalışanlarından 4'ü yaşamını yitirirken, 25'i de yaralandı.

Kazada yaşamını yitiren 4 personelin cenazeleri, yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Otelde terzi olarak çalışan 3 kızı bulunan ve eşi 3 aylık hamile olan 46 yaşındaki Rıfat Yılmaz'ın cenazesi Yeşildere Mahallesi'ne götürülürken, evli 2 çocuk annesi kat görevlisi 48 yaşındaki Nazire Yalçın'ın cenazesi Uncalı Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi. Otelin meydan şefi 32 yaşındaki Mehmet Göksel'in cenazesi, memleketi Tokat'ın Zile İlçesi'ne gönderildi. Otelde barmaid olarak çalışan evli ve 6 yaşında bir erkek çocuğu annesi Özlem Dönmez'in cenazesi ise yakınları tarafından alınarak, toprağa verilmek üzere memleketi Niğde'nin Ulukışla İlçesi'ne götürüldü.

‘ANNEMLE BİRBİRİMİZE SARILIP UYUDUK’

Cenazelerin morgdan alınması sırasında yakınları sinir krizi geçirdi. Kazada annesini kaybeden Esra Yalçın, “Olay günü hiç görüşüp konuşmamıştık. Ancak bir gece önce annemle birbirimize sarılıp uyuduk. Sürücü hatasından annemi kaybettim. Çok üzgünüm” dedi. Nazire Yalçın'ın eşi Mustafa Yalçın ise “Sürücü hatası olduğunu düşünüyorum. Ne söyleyeyim ki bilmiyorum. Nasıl oldu bu kaza, bilemiyorum. Ama aşırı hız yüzünden olabileceğini düşünüyorum” dedi.

Diğer cenaze yakınları ise otel servislerinde sürücülerin gece gündüz aralıksız çalıştırıldığını, uykusuz yola çıktıklarını söyleyerek, “Çok az paralarla saatlerce çalıştırıyorlar. Bu nedenle şoförler dikkatlerini toplayamıyor. Kış sezonunda yağışlı yollarda çok daha acı ve elim kazalar olacaktır. Yetkililer bir an önce önlem almalı” diye konuştular.

3 GÜN ÖNCE KANSER OLMADIĞINI ÖĞRENDİ

Kazada yaşamını yitiren Özlem Dönmez'in ölümü, otel çalışanlarının acısını ikiye katladı. Bir süre önce göğüs kanseri şüphesiyle hastaneye giden ve kitle alınan Özlem Dönmez'in, 3 gün önce patoloji sonuçlarını aldığı ve kanser olmadığını öğrenince büyük sevinç yaşadığı, mutlu haberi akrabaları, arkadaşları ve otelin patronu ile paylaştığı, “Kanser değilim. Çok mutluyum” dediği ortaya çıktı.