BIST 10.511
DOLAR 32,28
EURO 35,08
ALTIN 2.473,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beykoz'da 'anında hizmet' hızla yayılıyor

Beykoz Belediyesi'nce hayata geçirilen 'Anında Hizmet' uygulaması kapsamında ücretsiz çöp bidonu dağıtımı yapıldı.

Abone ol

Mahallelerde kış hazırlıklarını sürdüren Beykoz Belediyesi, ‘Anında Hizmet Üretimi’ programı kapsamında bu hafta Tokatköy Mahallesi’nde. Mahallenin cadde ve sokakları yapılan çalışmalarla kışa hazırlanıyor.

Belediye ekipleri mahallede gün boyu istinat duvarı yapımından asfaltlamaya pek çok hizmeti tamamlandı. Uzun sürecek çalışmalar ise bir hafta içinde bitirilecek. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de Tokatköylü esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Tokatköy Mahallesi’nde “Anında Hizmet Üretimi” çalışmaları kapsamında gün boyu istinat duvarlarından yolların asfaltlanmasına, kaldırımların onarılmasından merdiven yapımına ve ibadet yerlerinin temizliğine pek çok hizmeti tamamlayan Beykoz Belediyesi ekipleri, mahalleyi pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdu.

Her eve çöp bidonu

Projesi tamamlanan Tokatköy Hizmet Binası için belirlenen alanda temizlik çalışmaları yapılarak, temel atmaya hazır hale getirildi. Binanın 5 ay içinde tamamlanması planlanıyor. Ayrıca “Her Eve Çöp Bidonu” kampanyası kapsamında Tokatköy sakinlerine de hane hane bidonları dağıtıldı.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de, Tokatköy Mahallesi’ni karış karış gezerek sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yücel Çelikbilek’e Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ile Tokatköy Muhtarı Erkan Atagün eşlik etti. Mahalle sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Çelikbilek, halk tarafından ilgiyle karşılandı. Başkan Çelikbilek, dere ıslah çalışmalarını da yerinde inceledi.

Hasta ziyareti

Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan sağlık taramasında ise vatandaşlara açlık kan şekeri, kolesterol ve kan basıncı ölçümü hizmeti verildi. Ayrıca ‘Beyaz Masa’ ekipleri tarafından tespit edilen evlere hasta ziyaretleri yapıldı.