BIST 9.901
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.459,62
HABER /  GÜNCEL

Kandil pozundaki sansürlenen detay

PKK yöneticileri lüks ayakkabı markası ile gündeme yansıyınca bu kez sansür uyguladı. Yeni gelen fotoğrafta 'ayaklar' kesildi.

Abone ol

  İNTERNETHABER - (DETAY HABER)  Kandil'de BDP'lilerle buluşan PKK yöneticileri bu kez çekilen fotoğrafa sansür uyguladı.

PKK yöneticisi Murat Karayılan ve Sabri Ok'un yer aldığı Kandil pozu, PKK'ya yakınlığı ile bilinen ANF sitesinde yayınlandı. Fotoğrafta dikkat çeken bir 'ayak' sansürü vardı. 

LÜKS MARKA AYAKKABILAR

bdp-kandil.jpg

Daha önceki heyetin ziyareti sıra
sında çekilen fotoğraf 'ayakkabılar' ile gündem olmuştu. PKK yöneticilerinin tamamının "Jack Wolfskin" marka ayakkabı giydikleri görülmüştü.

Jack Wolkskin markası su geçirmez ve eksi derecedeki soğuklara dayanıklılığı ile meşhur. Bot markaları içinde ise 500 liralık fiyatı ile hayli pahalı bir kategoride yer alıyor.

AYAKLAR SANSÜRLENDİ

bdp-kandil-.jpg

Kandil yönetimi böyle bir ayrıntıyla kamuoyuna yansımaktan rahatsız olmuş olacak ki bu kez servis edilen fotoğrafta 'ayakkabılar' kadraj dışında bırakılmış. Fotoğrafta masa üzerinde hiçbir şeyin yer almaması da dikkat çekici.


 BDP KANDİL FOTOĞRAFINDA KIŞANAK NEŞESİ  

Öcalan'ın üçüncü mektubunu Kandil'e götüren BDP heyeti PKK'lılarla poz verdi. Daha önce teröristlerle kucaklaşması ile olay yaratan Kışanak'ın "neşeli" hali dikkate değerdi. (
DEVAMI)

  BDP KANDİL POZU OLAY OLDU  

Selahattin Demirtaş ile Sırrı Süreyya'nın Kandil ziyaretinde ortaya çıkan fotoğraf bir ilk olmuştu. Fotoğrafta PKK yöneticilerinin tamamı yer almıştı (
DEVAMI)