BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.393,69
HABER /  GÜNCEL

Kanal 7den Şenere dava

Şener'in TV'deki açıklamasından sonra kanal yönetimi yanıtlaması için Şener'e sorular yöneltti.

Abone ol

Abdüllatif Şener'in Kanal D'de yayınlanan 32. Gün programında Kanal 7 ile ilgili iddialarına cevap, kanal yönetiminden geldi.

Kanaldan yapılan yazılı açıklamada, "25 Eylül 2008 tarihinde katıldığınız 32.Gün programında, Kanal 7 hakkında ortaya attığınız çirkin aynı zamanda gerçek dışı iftiralarınızı es'ef ve hayretle dinledik" denildi. Televizyon yönetimi, "Kanal 7 yöneticileri olarak biz, Abdüllatif Şener'den açık veya ima yollu hiçbir talepte bulunmadık" ifadelerini kullandıkları açıklamada, Şener'e bir de soru yöneltti:

"Bakanlığınız süresince bir kez ve sadece 10 dakika ile sınırlı olan yaptığımız nezaket ziyaretinde sizden ne istedik? Açıklayın" Kanal yönetimi, Şener'in kendileri hakkında söylediği sözleri düzeltmemesi durumunda yargı yoluna gideceklerini kaydetti.

Bu arada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Almanya'daki Deniz Feneri e.V. davasına ilişkin soruşturma dosyası ile mahkeme kararının istenmesi için Adalet Bakanlığı'na başvurdu. Bakanlığın, Alman makamlarına yapacağı başvurunun ardından, soruşturma dosyası ile mahkeme kararının gönderilmesi beklenecek.