BIST 10.169
DOLAR 32,23
EURO 35,13
ALTIN 2.471,08
HABER /  SPOR

Aragones artık başarı bekliyor

Alınan yenilgiler Aragones'in keyfini iyiden iyiye kaçırdı. Tecrübeli teknik adam artık takımdan ciddiyet ve başarı bekliyor.

Abone ol Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragoes, ''Bizi bu durumdan çıkaracak tek şeyin galibiyet olduğunun farkındayız. O yüzden daha fazla çalışmamız lazım'' dedi.

Aragones, Sivasspor karşısında 2-1 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmaya gerçekten iyi bir tempoyla başladıklarını ve golü bulduklarını söyledi.

Ondan sonra gelişen pozisyonlarda 60. dakikaya kadar iyi oynadıklarını ifade eden Aragones, şöyle konuştu:

''Ama 2-0'a getirmeyi bir türlü yapamadık. Gerçekten yeterince pozisyon bulmuştuk. Fakat 60. dakikada sonra kalemizde belli tehlikeler yaşadık. Bizim hedefimiz kazandığımız toplarda kontra atağa çıkmaktı, onları bulamadık. Bu tehlikeleri de atlatamayınca kalemizde maalesef 2 gol görmek zorunda kaldık.''

Edu, Semih ve Deivid gibi oyuncularının sakatlıklarının takımı etkilediğini anlatan Aragones, ''Bizi bu durumdan çıkaracak tek şeyin galibiyet olduğunun farkındayız. O yüzden daha fazla çalışmamız lazım. Daha fazla olayı ciddiye almamız lazım'' diye konuştu.