BIST 10.320
DOLAR 32,22
EURO 35,13
ALTIN 2.466,14
HABER /  GÜNCEL

Tuncay Özkan perişan!

Gazeteci Tuncay Özkan, polisteki sorgusunun ardından adliyeye getirildi. Özkan gözaltında perişanları oynuyor!

Abone ol

İNTERNETHABER

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan gazeteci Tuncay Özkan'ın İstanbul Emniyeti'ndeki sorgusu tamamlandı. Özkan'ın, mahkemeye sevk edilirken moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.


''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltında bulunan eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan ve eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın da aralarında bulunduğu 6 kişi, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilirken, gazeteci Adnan Bulut serbest bırakıldı.

Bu arada bugün adliye girişi görüntülenen Özkan'ın, bir hayli moralsiz olduğu dikkatlerden kaçmadı. Gözaltında kendini zarar vermemesi için ayakkabı bağları ve kemeri alınan Özkan'ın, inişte pantalonunu tuttuğu gözlendi. Öte yandan adliye girişinde toplanan bir grup vatandaş sloganlarla Ergenekon'u protesto etti.

Tutuklama istemiyle mahkemede!
Öte yandan Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde, ''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten Cumhuriyet savcılarınca ifadesi alınan Özkan'ın sorgusu tamamlandı. 

Gece yarısı savcılıktaki sorgusu tamamlanan Tuncay Özkan,''Ergenekon terör örgütüne üye olmak'' iddiasıyla tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.