BIST 9.933
DOLAR 32,47
EURO 34,75
ALTIN 2.441,87
HABER /  GÜNCEL

Kamer Gençe hayran ünlü!

"Tam benim tipim" diyor, "içi dışı bir"... Argo konuşmasından bile rahatsız olmuyor. Kamer Genç'ten hoşlanan ünlü kadın bakın kim?

Abone ol

İNTERNETHABER
Nur Akman


NTV'de yayınlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" programında yine renkli anlar yaşandı. Çiğdem Anad Kamer Genç'in tam tipi olduğunu söyledi.

KAMER GENÇ MECLİS'TE AK PARTİLİLERİN SALDIRILARINA  MARUZ KALDI.
O SICAK ANLARIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı programın başında  geçen hafta Türkiye'de olan önemli olayları değerlendirdiler. Tabii gündemlerinin ilk maddesi Kamer Genç'in Meclis'te uğradığı saldırıydı.

KAMER GENÇ'TEN HOŞLANIYORSUN GALİBA

Hepsi de bu olayı kınıyordu ama özellikle Çiğdem Anad'ın Kamer Genç'le ilgili söyledikleri dikkat çekiyordu. "Kamer Genç ne söylemiş ki? Katar'a niye gittin?  diye sormuş, Başbakanın eşinin yüzüğünü sormuş, sormayacak mı?" diyen Anad'a Müjde Ar "Hiç tipin değil ama sen bu Kamer Genç'ten hoşlanıyorsun galiba" diyiverdi.

TAM BENİM TİPİM

Çiğdem Anad'ın cevabı hemen yapıştırdı: "Neden tipim değil, tam da benim tipim. İçi dışı bir adamın... Arada argo konuşuyormuş, olsun, konuşsun. Hangimiz konuşmuyor ki"

Çiğdem Anad'ın Kamer Genç'e olan ilgisi tüm program boyunca Müjde Ar tarafından espri konusu yapıldı. Belli ki Müjde Ar Genç'ten pek de hazzetmiyordu. Ar bu kavganın sebebini Meclis'teki kadın azlığına bağladı ve "daha çok kadın olsaydı en çok sende cımbız var mı, rujum nasıl olmuş gibi konuşmalar olurdu" dedi.