BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Polattan derbi motivasyonu

Adnan Polat, Fenerbahçe derbisi öncesinde futbolcularıyla bugün bir toplantı yaptı. Toplantıda neler konuşuldu?

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat,  ligde hafta sonu oynayacakları ve şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Fenerbahçe derbisi öncesinde futbolcularıyla bugün bir toplantı yaptı.

Polat, bu sabah yapılan antrenman sonrasında Florya’ya gelerek sarı kırmızılı futbolcularla yaklaşık 1 saat süren bir toplantı yaptı.

Adnan Polat’ın konuşması sırasında futbolcuların çok duygulandıkları Fenerbahçe maçı öncesinde yeniden bir kenetlenme yaşadıkları öğrenildi. Galatasaray başkanının futbolcularına yönelik yaptığı konuşmada, "Herkes Fenerbahçe’yi favori gösteriyor, sizi küçümsüyor. 3 yıldır Fenerbahçe’yi ligde yenemiyoruz. Artık zamanı geldi. Medya bizi karıştırmak için herşeyi yapıyor. Son olarak kaptanınızın kendisine sorulan soruya verdiği cevabı başka anlamlara çekerek, hem kulübü hem sizi yıpratıyorlar. Galatasaray’ın geleceği parlak ve bu parlak günlerde sizler de olacaksınız. Arkanızda milyonlarca taraftarın desteği ve tribünlerde 22 bin aslan yüreklinin coşkusu sizinle olacak. Fenerbahçe'yi yenerek şampiyonluğu hak ettiğinizi gösterin” dediği öğrenildi.

Adnan Polat'ın Cumartesi günü yapılacak olan son antrenmanın ardından da yine futbolcularıyla biraraya gelerek, Fenerbahçe maçı için motivasyon toplantılarını sürdüreceği öğrenildi.

SEZGİN, ÜSTÜNEL VE MOSTUROĞLU BİRARAYA GELDİ

Öte yandan Fenerbahçe ve Galatasaray başkanlarının bilgisi dahilinde, Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, yönetici Haldun Üstünel ile Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu Papermoon Restorant’ta yemek yediler. Sezgin, Üstünel ve Mosturoğlu’nun hem pazar günü oynanacak olan derbi maçı hem de naklen yayın gelirleriyle ilgili olarak fikir alış verişinde bulundukları öğrenildi.