BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,68
ALTIN 2.407,47
HABER /  GÜNCEL

Şehit mezarında köpek utancı!

Bugün Çanakkale Savaşları'nın 93. yıl dönümü. Ama Anafartalar'da öyle görüntüler vardı ki... Yürekleri sızlattı...

Abone ol

İNTERNETHABER / Bahar GİRTİ

Bugün Çanakkale Savaşları'nın 93. yıl dönümü. Binlerce kilometre öteden gelen Anzaklar, Ata'larını anmak için geliyor Çanakkale'ye...

Anma görüntüleri için bölgede bulunan Star Haber ekibi yürekleri sızlatan sahneleri ekrana taşıdı...

Şehitler Abidesindeki bu görüntüler, şehitlerimizin kemiklerinin sızladığını gösterdi. Ayrıca bizim şehitlerimize verdiğimiz değerinde ne kadar düşük olduğunu gösterdi.

ŞEHİT KEMİKLERİ YOLLARA SAÇILDI

Çanakkale savaşında, en şiddetli savaşın yaşandığı yer olan küçük Anafartalar'da dehşet görüntüler vardı.

Şehit mezarlıkları görenleri şaşkına çevirdi. Çünkü şehitlerimizin kemikleri adeta yollara saçılmıştı.

BÖLGE HALKI UTANÇ DUYUYOR

Orada bulunan bölge halkı da bu durumdan epey utanç duyduğunu dile getirerek, "Şehit kemikleri bölgenin her tarafına saçılmış... İnsanların tüylerini diken diken eden görüntüler için yetkililere sesleniyoruz... " dediler. 

Star Haber kameralarına yansıyan görüntüler şöyleydi, Bir şehit mezarından kemikler dışarıya çıkmış, bacak kemikleri ve kalça kemiği toprağın üzerinde. Baş tarafı ise çalıların altında kalmış.

YETKİLİLERE UYARI!

Star muhabiri, eline yerde bulduğu bir şehit kafatasını alarak "Her adım atışımızda bir şehit kemiğiyle karşılaşıyoruz, lütfen şehitlerimize sahip çıkın" dedi.

KÖPEKLER CİRİT ATIYOR

Bunlar da yetmiyormuş gibi Anafartalar da şehitlerimizin kemikleri köpeklerin de oyuncağı olmuş... Mezarlıkların üzerinde köpekler resmen cirit atıyor...