BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,83
ALTIN 2.429,28
HABER /  SPOR

Fener filede finale göz kırptı

Fenerbahçe Acıbadem, deplasmanda Türk Telekom'u 3-2 mağlup ederek, seride 2-1 öne geçti.

Abone ol

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi yarı final 3. maçında Fenerbahçe Acıbadem, deplasmanda Türk Telekom'u 3-2 mağlup ederek, seride 2-1 öne geçti.

Fenerbahçe Acıbadem, 1 maç daha kazandığı takdirde finale yükselecek.

Büyük çekişmeye sahne olan maçta 2-1 geriye düşen Sarı-lacivertli voleybolcular, salondan 3-2 galip ayrılmanın sevincini kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarıyla paylaştı. Fenerbahçe Acıbadem Antrenörü Adnan Kıstak, "Bu maç serinin kopma maçıydı. Voleybolcularım büyük istekle ve inançla Fenerbahçe'ye yakışan muhteşem bir mücadele ortaya koydu. Sakat oyuncularımız da çok iyi oynadı. Çok iyi pas organizasyonlar ve çok iyi savunma ile maçı kazandık. Takım olarak çok iyi oynadık. Bütün voleybolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

Sarı-lacivertli voleybolcular Pelin Çelik ve Seda Tokatlıoğlu ise, 2-1 geriye düştükleri anda bile maçı bırakmayı düşünmediklerini ve sonuçta çok önemli bir galibiyet alarak final kapısını araladıklarını söyledi.
Serinin 4. maçı Pazar günü Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak. Bu maçı Fenerbahçe Acıbadem kazanırsa finale yükselecek, Türk Telekom'un salondan galip ayrılması durumunda ise finalisti belirleyecek son maç yine İstanbul'da oynanacak.