BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Memati bakışlarının sırrı

Memati, meğer bu bakışlar için hayvanları incelemiş. Hangi hayvanı çok güzel katil olarak gördü? Bakışların sırrını anlattı.

Abone ol

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun, bakışlarını değiştirmek için yırtıcı kuşları incelemiş.

Memati ayrıca timsahın çok güzel bir katil olduğunu, kurbanlarına sessiz ve derinden yaklaşmasını etkileyici buluyor.

SKYTURK’te Cengiz Semercioğlu’nun Full Ekran programına konuk olan Gürkan Uygun, özellikle bakışlarını farklılaştırabilmek için yırtıcı kuşları incelediğini söyleyerek şöyle konuştu:

"Hazırlanma döneminde internette falan bir kaç yere baktım. Daha çok avcı kuşlara baktım. Şahin gibi, kartal gibi kuşların bakışlarına, tepkilerine, bir takım avcı hayvanların tepkilerine, sese karşı duyarlılıklarına baktım ve verdikleri tepkileri falan inceledim. Onlardan beslendiğim doğrudur. Doğada varolan tepkiler olduğu için çok daha doğru olabileceğini düşündüm. Şimdi de olsa yine böyle bir inceleme yapabilirim. Mesela timsah, çok güzel bir katil. Sessiz ve derinden giden. Memati öyle değil, çok daha direkt ve net ifade ediyor."

Mizacının sert olmasının yanısıra oynadığı karakterden de kaynaklı olarak sokakta karşılaştığı insanların şaşırdığını anlatan Gürkan Uygun, "İnsanlar o mu değil mi diye bir tereddüt yaşadıktan sonra şaşırıyorlar. Biraz değişik geliyor ve tepkilerini de gösteriyorlar. ’Orada göründüğünüz gibi değilsiniz’ diyorlar bana" diye konuştu. (televizyongazetesi)