BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,75
ALTIN 2.394,13
HABER /  GÜNCEL

Kaleci Onur Kıvrak'tan kötü haber!

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nda yapılan karşılaşmanın son anlarında sakatlanan Trabzonspor'un kalecisinden kötü haber geldi

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nda yapılan karşılaşmanın son anlarında sakatlanan Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın, ameliyat olacağı ve sezonu kapadığı bildirildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sakatlıkları bulunan oyunculardan Onur Recep Kıvrak ve Engin Baytar'ın MR'larının çekildiği bildirildi.

Kulüp doktoru Hakan Ayaz, Kasımpaşa karşılaşmasının son dakikalarında ayağının üzerine dengesiz düşmesi sonucu sakatlanan kaleci Onur Kıvrak'ın MR tetkiklerinin bugün gerçekleştirildiğini belirterek, ''Tetkikler sonucunda ön çapraz bağda yırtık, dış yan bağda 1., iç yan bağda ise 2. derece esneme, menüsküste de yırtığa yakın dejenerasyon tespit edilmiştir. Bu verilerle ameliyatı öngörülen Onur'un ameliyat tekniği ve yapılacak müdahalenin türü, operasyonu gerçekleştirecek cerrahın kontrolünden sonra netlik kazanacaktır. Buna göre ortalama 4 ile 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Onur'un ameliyatının yurt içi ya da yurt dışında yapılıp yapılmaması konusunda karar, oyuncumuzun futbola en erken dönmesini sağlayacak merkezin belirlenmesiyle kesinleştirilecektir'' ifadelerini kullandı.

Ayrıca, sakatlığı süren bir diğer oyuncu Engin Baytar'ın yapılan kontrol MR'ında kasık adalesi yırtığı sakatlığının önemli ölçüde düzeldiğini kaydeden Ayaz, ''Fakat bunun yanında ödeminin tamamen kaybolmadığı belirlenmiştir. Engin'in ikinci sakatlığı olan pubis kemiğindeki ödemin ise tedaviye olumlu cevap vererek giderek azaldığı görülmüştür. Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giymesi zor görünen Engin'in milli maç arasından sonra oynanacak Konyaspor maçına yetiştirilmesi için elden gelen tüm çaba sarf edilmektedir'' diye konuştu.