BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,59
ALTIN 2.386,19
HABER /  GÜNCEL

Kahreden tesadüf babayı yıktı

Trafik polisi Nizamettin Bolut trafik kazası ihbarına üzerine olay yerine gitti. Hayatının en acı manzarasıyla karşılaştı.

Abone ol

Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki trafik kazasına giden trafik polisi, 14 yaşındaki oğlunun cesediyle karşılaştı.

5 METRE YÜKSEKLİKTE BETON ZEMİNE ÇAKILDI

Alınan bilgiye göre, 16 yaşındaki İ.Ç.'nin kullandığı babasına ait 41 UR 373 plakalı otomobil, dün geceyarısı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kazım Karabekir Mahallesi Yeşil Vadi Sokak'ta yaklaşık 5 metre yükseklikten bir ilköğretim okulunun bahçesindeki beton zemine düşerek ters döndü.

SÜRÜCÜ KURTULDU AMA

Sürücü İ.Ç'nin otomobilden atlayarak kurtulduğu kazada, araçta bulunan 14 yaşındaki Serhat Bolut, hayatını kaybetti.

İtfaiye ekiplerince otomobilden çıkarılan Bolut'un cesedi, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

OĞLUNUN CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI

Bu sırada olay yerine gelen Darıca Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesinde görevli trafik polisi Nizamettin Bolut, oğlunun cansız bedeniyle karşılaştı ve gözyaşlarına boğuldu.

Otomobil sürücüsü İ.Ç, gözaltına alındı. Olayın duyulmasının ardından Darıca Emniyet Müdürlüğü personeli ve aile yakınları hastane bahçesine akın etti.

69 YAŞINDAKİ YAŞLI ADAM 2 YILDIR 16 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ EDİYORDU

[PAGE]

Samsun'da 16 yaşındaki bir kız çocuğuna 2 yıldır tecavüz ettiği iddia edilen 69 yaşındaki bir kişi çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Canik ilçesinin Görgenyatak köyünün Yerlice Mahallesi'nde meydana geldi. Babası ölen annesi de zeka özürlü olan 16 yaşındaki G.Ö., eşi 4 yıl önce ölen 2 çocuk babası akrabası Yaşar U.'nun (69), 2 yıldır kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. İstanbul'da ikamet eden Yaşar U.'nun 2 yıldır tütün dikmek için geldiği Samsun'da her defasında kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek jandarmaya haber verdi.

Yaşar U.'nun yine İstanbul'dan tütün dikmek için geldiğini, kendisine tecavüz ettiğini ve kimseye söylememek için "Seni rezil ederim" diye dehdit ettiğini söyledi.

Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili olarak Yaşar U.'yu yakalayarak gözaltına alındı. Yaşar U. suçlamaları kabul etmeyerek, kendisinin zaten cinsel fonksiyonunun yerinde olmadığını ileri sürdü. Jandarmadaki ifadesinin ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Yaşar U., "Cinsel istismar" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kuyumcu kafasına böyle çekiç yedi

[PAGE]

Amasya'nın Taşova ilçesinde bir kuyumcu dükkanına giren şahıs, işyeri sahibinin başına çekiçle vurup işyerinden aldığı 3 adet bileziklerle kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Taşova merkez Yeşilırmak Mahallesi Hükümet Caddesi üzerindeki Aydın Kuyumculuk'ta meydana geldi. Kuyumcuya gelen zanlı, iş yeri sahibi Ali Aydın'a (57), bileziklerin fiyatını sordu.

Bilezikleri gösteren Aydın'ın başına iki kez çekiçle vuran zanlı, 3 bileziği alarak kaçtı. Yaralanan kuyumcu ise vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

4 çocuk sahibi Ali Aydın, "Bir vatandaş müşteri gibi işyerime geldi ve üçlü burma bileziklerin fiyatını sordu. Üç bileziği numune olarak gösterip gramlarının farklı olduğunu söyledim. Elimdeki bileziği aldı ve başıma sert bir cisimle vurarak meydana doğru kaçtı. Peşinden kovalamaya çalıştım. Beni hastaneye kaldırdılar, başıma çok sayıda dikiş atıldı. Hırsızlığı yapan şahsı gören, yakalayana bir adet üçlü burma bilezik hediye edeceğim" diye konuştu.

Hırsızı daha önce tanımadığını belirten Ali Aydın, Taşova Emniyet Amirliği'nde olayla ilgili ifade verdi. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Acemi adayın yaptığını bak

[PAGE]

Konya'nın Beyşehir ilçesinde direksiyon sınavına giren sürücü adayı, kullandığı araçta fren yerine gaza basınca kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Şarkikaraağaç Caddesi üzerinde yapılan sürücü direksiyon sınavında 42 BCT 05 plakalı aracı kullanan S.Ö., çift şeritli yolda sola doğru dönüş yapmak isterken fren yerine gaza basınca orta şerit üzerindeki refüj üzerine çıkarak elektrik direğine çarptı.

Sürücü adayı kazayı yara almadan atlatırken, araç içerisinde bulunan eğitmen ve sınav komisyon üyelerinin bulunduğu 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralıların ayakta tedavi gördüğü, hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

BOYNUNA TAŞ BAĞLI KADIN CESEDİ SAHİLE VURDU

[PAGE]

Antalya'nın Manavgat ilçesi Sorgun sahilinde kıyıya vurmuş boynuna taş bağlı bir kadın cesedi bulundu.

Sorgun Beach Park'a yüzmek için gelen çocuklar tarafından fark edilen kadın cesedinin üç dört gün denizde kaldığı bildirildi.

Olay yerine gelen Jandarma ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinde, kadının 45-50 yaşlarında olduğu üzerinde siyah gömlek, altında çizgili tişört ve gri renkte bir şort bulunduğu belirlendi. Boynuna ip bağlanan parke taşının yanında bir de poşet içerisinde terlik ve kıyafet bulundu.

Jandarma ekipleri kadının kimlik tespitini yapmak için çevrede bulunan otellerle irtibata geçti. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Antalya Tıp Fakültesi'ne götürüldü.