BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.493,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Saltanatları giderse Adanayı ateşe verirler!

AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Adana’yı ‘AK Parti’nin suç üssü’ olarak ilan edenlerin bu tür tertiplerin başını çektiğini ifade etti.

Abone ol

AK Parti Adana İl Başkanı Kebude, AK Parti Adana İl Kadın Kolları tarafından partili kadınlara yönelik düzenlenen eğitim seminerinin açış konuşmasında gündemdeki konulara değindi. 

Kebude, Adana için yeni bir dönemin başladığını söyledi. Bu süreçte Adana’nın kaybettiklerini geri almaya başlayacağını söyleyen Kebude, “Huzurlu, gelişmesini tamamlamış, belediyecilik anlamında hizmete doymuş, hak ettiği noktaya gelmiş, sanayisiyle kültürüyle, tarımıyla, istihdamıyla, iş adamıyla, parklarıyla bahçeleriyle, ulaşımıyla, üniversitesiyle, topyekün her şeyi ile ülkenin gözde kentleri arasında yerini almış bir Adana hayalimiz var. Ama bizim önümüzü kesmek isteyenler var, Adana’nın önünü kesmek isteyenler var. Bunun en yakın örneği geçen hafta Kozan’da şehit cenazesinde yaşanan provokasyondur” diye konuştu. Kozan’da çok büyük bir provokasyon ve tertip ile karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Kebude, “Adana geldiği nokta itibari ile bu provokasyonların, bu alçaklıkların pilot bölgesi ilan edilmiştir” dedi.

Adana’yı ‘AK Parti’nin suç üssü’ olarak ilan edenlerin bu tür tertiplerin başını çektiğini söyleyen Kebude, “Bunların, ellerinden gidecek saltanat uğruna gerekirse Adana’yı ateşe verecekleri de bir gerçektir. Bundan sonra da Adana’yı kaosa sürüklemek için ellerinden geleni yapacaklardır. Tahrikin dozunu daha da arttırarak, bu işi daha ileri taşıma noktasında pervasızca hareket edeceklerdir" diye konuştu.