BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kağıthane'de trafik kazası: 3 yaralı

Kağıthane'de yaşanan trafik kazasında, rampadan inen bir kamyonet ıslak yolda kontrolünü kaybederek, yolun alt tarafındaki bir binanın çatısına yuvarlandı.

Abone ol

Kamyonette bulunan 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bulgule göre, Kağıthane, Gültepe Mahallesi Kaya Sokak'ta saat 09.00 sıralarında meydana gelen kazada, Satılmış Camgöz'ün kullandığı 34 RUM 75 plakalı kamyonet, ıslak yolda kontrolden çıkarak Ali Tapan isimli vatandaşın evinin çatısına uçtu. Ev sahibi Tapan ve çevrede oturan mahalle sakinleri büyük bir gürültüyle dışarıya fırladıklarını ifade ederken, aynı yerde benzer 3 kazanın daha meydana geldiğini söylediler. Vatandaşlar, yetkililerin bu konuda hiçbir önlem almadıklarını iddia ettiler.
"Tedbir alınması için illa ki burada insan mı ölmesi gerekiyor" diye tepkilerini dile getiren mahalleli, bir an önce sokaktaki bu durumun düzeltilmesini istedi.

Kazada, Satılmış Camgöz ve aynı araçta bulunan Mustafa Turan ile Fikret Temel yaralanarak olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldılar. Yaralılardan Satılmış Camgöz'ün durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, Mustafa Turan ve Fikret Temel'in sağlık durumunun ise hafif olduğu bildirildi. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.