BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Afyon'da Gazlıgöl Kaplıcaları şifa kaynağı

YÜNTAŞ A.Ş Gazlıgöl Kaplıcaları Müdürü Mustafa Dener, apartlarda başlayan tadilat çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Abone ol

Afyonkarahisar Belediyesi'nin bir kuruluşu olan YÜNTAŞ A.Ş Gazlıgöl Kaplıcaları Müdürü Mustafa Dener, apartlarda başlayan tadilat çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

YÜNTAŞ A.Ş Gazlıgöl Kaplıcaları Müdürü Mustafa Dener, yaz döneminde özellikle hafta sonları 3 ile 4 bin kişiyi ağırladıklarını belirterek, “Kaplıcalarda öncelikle apartlarda başlattığımız tadilat çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz.

Talep üzerine apartların içerisine banyo ve Amerikan tarzı mutfak yaptık. Tadilat ve bakım çalışmalarına Türk hamamı ve villalarda devam ediyoruz” dedi.

Tadilat ve bakım çalışmaları ile Gazlıgöl Kaplıcaları’nın yeni bir görünüme kavuşacağını belirten Mustafa Dener, “Kaplıca birçok hastalıklara şifa olduğu için vatandaşlardan yoğun ilgi var.

Tadilat çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşların kaplıcaya rahat ulaşabilmesi için kent merkezinden servis hizmeti de başlattık” şeklinde konuştu.