BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,82
ALTIN 2.429,92
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Zeytinburnu'nda futbol turnuvası sonuçlandı

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri arasında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon Merkezefendi Bilgi Evi oldu.

Abone ol

Bilgi evleri arası futbol turnuvasının final maçı 19 Temmuz 2010 Pazartesi günü Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde, Merkezefendi Bilgi Evi ile Sümer Bilgi Evi arasında oynandı.

Bilgi evlerine üye ilköğretim seviyesindeki erkek öğrencilerden oluşan takımların kıyasıya mücadele ettiği ve temponun bir an bile düşmediği karşılaşmada Merkezefendi Bilgi Evi, Sümer Bilgi Evi’ni 4-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcısı Ömer Arısoy, Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Özcan Doğan, Bilgi Evleri Koordinatörü Veli Koç ile bilgi evi üyelerinin ve velilerinin izlediği karşılaşmayı çok sayıda basın mensubu gazeteci de takip etti. Zeytinburnu Bilgi Evleri üyeleri ise hazırladıkları birbirinden renkli pankartlarla arkadaşlarına destek vererek turnuvanın final maçına ayrı bir renk kattı.

Her iki takım oyuncularının da çok güzel performans sergiledikleri karşılaşmada minik futbolcular izleyenlerine keyifli bir maç sergilediler. Dostluk ve centilmenliğin de ön planda tutulduğu karşılaşmada kazanan bilgi evi şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Birinci olan Merkezefendi Bilgi Evi takımı şampiyonluk kupasını ve birincilik madalyalarını, ikinci olan Sümer Bilgi Evi takımı ise ikincilik madalyalarını Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın’dan aldı. İzlediği karşılaşmayı çok beğendiğini ifade eden Başkan Murat Aydın; “Bu güzel karşılaşmada oynadıkları oyunla takdiri hak eden bilgi evi üyesi minik futbolcular, disiplinle çalışmaya devam ederlerse geleceğin yıldız oyuncuları olmaya adaydırlar.” dedi.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri yaz etkinlikleri bünyesinde tamamlanan futbol turnuvasını, 23 Temmuz Cuma günü yapılacak olan bayan üyeler arası voleybol turnuvası ve 4 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan satranç turnuvası takip edecek.