BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,72
ALTIN 2.409,75
HABER /  MAGAZİN

Kadın sitesi rüküş jüriyi rezil etti!

Kadın sitesi elmaelma.com Popstar'ın jürisiyle öyle böyle dalga geçmedi. Ersoy ile Orhan Gencebay'ın kıyafetleri irdeleyen site, iki ünlüyü rezil etti.

Abone ol

  İNTERNETHABER -   Popstar yarışmasının ünlü jürisi rüküşlükleri ile kadın sitelerinin diline düştü. En çok takip edilen kadın sitelerinden 'un moda editörleri Orhan Gencebay ile Bülent Ersoy'un rüküşlüklerini yazdılar.

Sitede yer alan haberde Bülent Ersoy'un dün akşam ekranda giydiği kıyafetler için 'perdelik kumaş' yorumu yapıldı. Orhan Gencebay ise 'kadın modasını' takip ediyormuş.

İşte 'nın rüküş seçtiği jüri üyesi Bülent Ersoy için yazdıkları;

İNSANIN PERDE ŞAL YAPASI GELİYOR

*"2013 ilkbahar mor makyaj modasını baştan aşağı yüzünde ve kıyafetlerinde canlandıran Ersoy, bu trendi yanlış anlamış olacak ki bir tek allığını mor kullanmamış. Mor renk ona çok iyi gitmiş, hatta dudaklarını normal büyüklükte göstermiş! Biz, en çok 'perde' görünümlü kaftandan şatafatlı mor şalını beğendik(!) divanın. Onun bu görüntüsünden esinlenip insanın perdeden şal yapası bile geliyor.



Orhan Gencebay'ın janjanlı metal grisinden takım elbisesine de takan kadın sitesi, ünlü sanatçının 'metal' modasını yanlış anladığını not etmiş. Zira bu yılki 'metalik renk modası' erkekler için değil kadınlar için.

İşte Orhan Gencebay'ın kıyafetine yapılan yorum;

*"Tek renk şıklığını kendine ilke edinmiş Orhan Gencebay, gömleğinden ayakkabısına, takımına ve yakasındaki çiçeğe varana kadar yanar döner griydi.

Gencebay da, 2013 metalik trendini takip eden sanatçılardan. Fakat 2013 metalik renk modası ve stilleri kadınlar için bunu hatırlatalım istedik."



Demet Akalan'ın 'takıp-takıştırmasına' da takılan elmaelma.com, Serdar Ortaç'ın kıyafeti için de ilginç yorumlar getirmiş.

()