BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Gül maille gelen ricayı kırmadı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bingöl ziyaretini duyunca kendisine mail atıp "nikah şahidimiz olur musunuz?" diyen çiftin ricasını kırmadı.

Abone ol

Gül, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile birlikte, belediyede sekreter olarak çalışan Hülya Polat ile Sedat Çağatay çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

Belediye binasında Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın kıydığı nikahın ardından, "birbirinizin kıymetini bilin" diyerek evlilik cüzdanını geline veren Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın aksine genç çifte "3 çocuk" tavsiyesinde bulunmadı.

Damat Çağatay'ın, müstakbel eşine sürpriz yapmak için Bingöl'e geleceğini duyduğu Gül'e mail atarak, nikah şahidi olmalarını istediği ortaya çıktı. Hürriyet'in ulaştığı damadın mail'i şöyle:
"Sayın Cumhurbaşkanım, 19 Nisan Cuma günü Bingöl'e yapacağınız ziyareti duyduğumuz andan itibaren tatlı ve huzurlu bir heyecan içerisindeyiz. Şu an mutlu bir nişanlılık süreci içerisindeyiz. Nişanlım Hülya Polat, Bingöl Belediye Başkanı sekreterliğinde çalışmaktadır. Sizden arzumuz Bingöl Belediyesine yapacağınız ziyaret esnasında niyetini ettiğimiz bu kutsal yolculuğumuzda bizlere nikah şahitliği etmeniz ve hayır duanızı almaktır. Bizler için bir ömür boyu kalacak bu mutlu anımıza edeceğiniz şahitliğin vermiş olduğu mutluluğu kelimeler ile anlatamamaktayım. Bu arzumuzun gerçekleşmesi dileğiyle hoşçakalın."