BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.412,56
HABER /  GÜNCEL

2 aylık gelinin korkunç ölümü

İki ay önce evlenen Pınar Yolver, dövülerek öldürüldü. Hastaneye bırakılıp terkedilen gelini gören doktorlar şoke oldu.

Abone ol

İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde, iki ay önce evlenen Pınar Yolver, henüz bilinmeyen bir nedenle eşi M.Y. ve kayınpederi S.Y. tarafından dövülüp, işkence yapıldıktan sonra hastaneye terk edildi.

Morluk içindeki vücuduna kızgın ütü basıldığı da ileri sürülen genç kadını doktorlar tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Olay, bugün saat 04.00 sırlarında 1844/17 sokak 5 numaradaki apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. İki ay önce mutluluk hayalleri kurarak dolmuş şoförü 28 yaşındaki M. Y. ile hayatını birleştiren 19 yaşındaki Pınar Yolver, eşinden ve eşinin ailesinden şiddet görmeye başladı. Evlendiği günden beri eşinin şiddet uyguladığı öne sürülen Pınar Yolver, son olarak bu gece de henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşi M.Y. tarafından dövüldü. İddiaya göre kayınpederi 56 yaşındaki S.Y.’nin de müdahale edip dövdüğü Pınar Yolver, baygınlık geçirdi.

HASTANEYE TERK EDİLDİ

Yumruk darbelerine maruz kalan Pınar Yolver, çabalara rağmen evde kendisine gelmeyince eşi M.Y. tarafından, yakındaki Medical Park Hastanesi’ne götürüldü. Pınar’ın acil servise alınmasının ardından ise M.Y. kaçtı.

KIZGIN ÜTÜ

Gördükleri karşısında şaşkına dönen doktorların çabalarına rağmen Pınar Yolver, hayatını kaybetti. Yapılan ilk incelemede, tamamı morluk içinde olan vücuduna kızgın ütüyle de basılarak işkence yapıldığı ileri sürülen genç kadının hayatını kaybetmesinin ardından polis harekete geçti.

KOCASI YAKALANDI

İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde, iki ay önce evlenen 19 yaşındaki Pınar Yolver’i döverek öldürdüğü ileri sürülen eşi M.Y. ve kayınpederi S.Y.’nin yanı sıra kayınvalidesi E.Y., görümceleri P.Y. ile S.Y. gözaltına alındı. Zanlılardan M.Y. ve babasının saklandıkları başka bir yerde, diğer aile üyelerinin ise evde gözaltına alındığı öğrenildi.

Zanlılardan M.Y.’nin verdiği ilk ifadesinde, eşini sadece kendisinin dövdüğünü söylediği öğrenildi.

EŞİNİ ÇOK SEVDİĞİNİ SÖYLEMİŞ

Bu arada otopsi için Pınar Yolver’in Adli Tıp Kurumu’na götürülmesinin ardından Aydın’ın Sultanhisar İlçesinde yaşayan babası Münir Demir ile diğer yakınları da İzmir’e geldi. Bu arada Pınar’ı, katıldığı bir düğünde oynadığı sırada gören kayınvalidesi ve görümcelerinin beğendiği, ardından da talihsiz kadının eşiyle görüştüğü öğrenildi. Evlenmeye karar verdikten sonra yaklaşık iki ay nişanlı kalan çiftin, yine iki ay önce de evlendikleri belirlendi.

SON AKŞAMI ÇİLEK İSTEMİŞ

Pınar Yolver’in yaşadıklarına ve öldürülmesine tepki gösteren baba Münir Demir, daha önce bir kez kızının dayak yediğini, bunu öğrendikten sonra ise dünürüyle görüşerek sorunu çözdüklerini söyledi. Münir Demir, “O zaman da dünürüm benim yanımda kızıma onu öldüreceğini söyledi. Ben de sert çıkınca şaka yaptığını söylemişti. Demek ki ciddiymiş. Ancak kızım eşiyle sorunun olmadığını söylüyordu. En son dün akşam saat 20.30 sıralarında görüştüm, iyi olduğunu söyledi. Benden de çilek istemişti. İnsan bir hayvanı bile bu şekilde davranarak öldürmez. Onlar gereken cezayı alana kadar mücadele edeceğim” dedi.

Pınar Yolver ile M.Y.’nin tanışmalarına vesile olan komşuları Melek Bagana da, “Pınar’ın sık sık yanına gidiyordum. Onun gözlerinde hep bir korku vardı. Sorun olup olmadığını sorduğumda, eşinin ailesinin kendisine çok baskı yaptığını söylüyordu. Ancak eşini de çok seviyordu ve onsuz yapamayacağını bana söylüyordu. Ben kayınpeder ile kayınvalidesinin, çocuklarını dolduruşa getirerek böyle bir olayı yaptırdıklarına inanıyorum” dedi.