BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76
HABER /  GÜNCEL

İzmir'de umutlar bu kez acıya dönüştü!

İzmir depreminde yerle bir olan Doğanlar Apartmanı'nda 52 saat sonra göçükten kurtarılan 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Göçük altında 2-3 kişinin daha bulunduğu belirtiliyor.

Abone ol

İZMİR-Seferihisar depreminden 52 saat sonra Doğanlar Apartmanı'ndan 3 kişi daha enkazdan çıkarıldı. Enkazdan çıkarılan 3 kişinin de hayatını kaybettiği öğrenilirken enkazdan cansız bedenleri çıkarılan 3 kişinin kimlikleri belli oldu.

Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından ekipler, Bornova İlçesinde yıkılan Doğanlar apartmanı enkazında arama ve kurtarma çalışmalarına devam ediyor. 

Şu ana kadar 26 kişinin kurtarıldığı belirtilen Doğanlar Apartmanı'nda en az 2-3 kişinin daha göçük altında olduğu tahmin ediliyor.

CNN Türk muhabiri Sema Akbulut, İzmir depreminde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazında yapılan arama-kurtarma çalışmalarından bildirdi.

"52 saatin sonunda 3 kişiye daha ulaşıldı, enkazdan çıkarılan kişiler ambulansla hastaneye kaldırıldı." diyen Akbulut, "Doğanlar Apartmanı enkazında 5-6 kişinin daha olduğu tahmin ediliyordu. 3 kişiye daha ulaşıldı. Enkaz altında 2-3 kişinin daha olduğu tahmin ediliyor." ifadelerini kullandı. 

Akbulut, Doğanlar Apartmanı enkazından şimdiye kadar 26 kişinin çıkarıldığını söyledi.

3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Saat 19.55 sıralarında Doğanlar Apartmanı’nda 5 dakika içerisinde 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda, 3 kişinin cansız bedenleri moloz yığınları altından çıkartıldı. Bölgede arama kurtarma çalışmaları sürdürülüyor.

Kimlikleri belli oldu

İzmir'de, depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı enkazından cansız bedenleri çıkarılan 3 kişinin kimlikleri belli oldu. Hayatlarını kaybedenlerin Mert Küçükyumuk, eşi Eda Küçükyumuk ve çocukları Ateş Küçükyumuk olduğu belirlendi.