BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR

İşte muhtemel 11ler

Türk futbolunun kalbi yarın Kadıköy'de atacak. Bu büyük maçın muhtemel 11'leri ise şöyle

Abone ol

Turkcell Süper Ligi'nde 2005-2006 sezonu şampiyonunu belirlemesi açısından büyük önem taşıyan maçta ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Mustafa Emre Eyisoy yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Yunus Yıldırım.

Dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen maçta hakem gözlemciliklerini Taner Yalçındağ ile İsmet Cengiz, federasyon temsilciliklerini ise Turgay Polat ile Nusret Saydan yapacak.

Fenerbahçe ile Galatasaraylı futbolcular, hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları idmanlarla tamamlayacaklar.

GALATASARAY AVANTAJLI BAŞLIYOR
Galatasaray, derbi maça ezeli rakibinin 3 puan önünde lider olmanın avantajıyla başlayacak. Sarı-kırmızılılar, Kadıköy'den avantajlı bir skorla dönerek, kalan 3 maça rahat girmek amacında. Galatasaray, zorlu maçtan galibiyet veya beraberlikle ayrılması durumunda şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayacak.

''Cim Bom''da son Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Song ve Hakan Şükür, büyük olasılıkla yarınki derbide forma giyecek. Kulüp doktoru Murat Çevik, Song ile Hakan'ı dün antrenmana çıkarttıklarını hatırlatarak, 'Tamamen iyileşmiş değiller. Tedavileri halen sürüyor. Maç saatine kadar bir aksilik olmazsa büyük ihtimalle forma giyecekler, ama şimdiden 'yüzde 100 oynar' diyemiyoruz'' diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Yalçın, Ümit ve Orhan derbi maçta forma giyemeyecek olan isimler.

FENERBAHÇE LİDERLİĞİ GERİ ALMAK İSTİYOR
Vestel Manisaspor karşısında 5-3'lük şok skorla yenilerek liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe ise, büyük seyirci desteği altında oynayacağı maçı kazanarak, son 3 maç öncesi liderliği yeniden eline geçirmek istiyor.

Derbi maça ezeli rakibinin 3 puan gerisinde başlayacak Fenerbahçe, ilk yarıdaki maçta mağlup ettiği ezeli rakibini Kadıköy'den de puansız göndermesi durumunda son 3 maç öncesi averajla liderliğe yükselecek. Fenerbahçe'de zorlu maç öncesinde sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Kemal dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER
Ezeli rakiplerin derbi maça şu muhtemel 11'lerle çıkması bekleniyor:
Fenerbahçe: Rüştü, Deniz, Önder, Luciano, Ümit, Anelka, Aurelio, Appiah, Tuncay, Alex, Nobre.

Galatasaray: Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Ergün, Hasan Şaş, Saidou, İliç, Ayhan, Necati, Hakan.