BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,85
ALTIN 2.388,61
HABER /  POLİTİKA

İşte Gül'ün 'emre iteatsizlik' yorumu

Cumhurbaşkanı Gül'e Osmaniye'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik'in sözleri soruldu. İşte cevabı;

Abone ol

Cumhurbaşkan'ı Abdullah Gül bir gezetecinin "Komutanların resepsiyona gelmemesi emre itaatsizlik olarak nitelendiriliyor" sorusu bitmeden "Geçti o 29 Ekim bitti" diye cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Osmaniye'de ziyarette bulunduktan sonra karayolu ile Hatay ziyareti için eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte Adana'ya geldi. Adana Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Gül havalimanında Adana Valisi İlhan Atış, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Mehmet Eröz ve öteki yetkililer tarafından karşılandı.

"GEÇTİ O"

Gül, kendisini karşılayanlarla selamlaştıktan sonra bir gazetecinin sorusunu yanıtladı. Gazetecinin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik'in "resepsiyona katılmamak emre itaatsizlikle eşdeğer" değerlendirmesini sormak üzere, "Komutanların resepsiyona gelmemesi emre itaatsizlik olarak değerlendiriyor" sorusu bitmeden Cumhurbaşkan'ı gül araya girerek "Geçti o. 29 Ekim bitti" diyerek cevap verdi.

Gül, daha sonra DAP uçağıyla geldiği Adana Havalimanı'ndan Hatay'a hareket etti.

Gül'ün Osmaniye'den Hatay'a karayoluyla geçmeyip tekrar Adana'ya dönüp uçakla gitmesi dikkat çekerken, güvenlik nedeniyle böyle bir güzargah çizildiği iddia edildi. Gül, bugün geceyi Otoman Palace'de kalarak yarın Hatay'da bir dizi ziyaretlerde bulunacak.